er4269
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makale Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bi türlü karar veremedim ne türlü siteler açmalıyım.Hiti tutacak siteler olmasını istiyorum.Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hit tutacak en büyük fikir = Profesyonel olduğunuz, kendinize güvendiğiniz bir konuda site, blog, forum açmanız olur. Çünkü günümüzde her ama her fikir alınmış. Bir nevi ilk önce rakip olup, tuttuktan sonra kendinize rakipler edinmelisiniz. Benim görüşüm bu.
2 kişi bu mesajı beğendi.
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
içerik eklerken sıkılmayacağınız bir blog açın diğer türlü işkence oluyor. Ama ille de hit getircek konu istiyorsanız moda ve sağlık konuları iyi hit getirir. Ayrıca genel bloglar da iyi hit getirir ama sektörel bir şey olmadığı için adsense geliri fazla olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle bir şeyde olabilir; mesela kafanıza birden fazla fikir vardır ve aralarından hangisinin size para kazandıracağını, hangisinin iyi hit getireceğini, hangisinin tutulacağı hakkında bizde size destek olalım. Benim sağlık, moda, film gibi farklı kategorilerde nasıl hit geleceği hakkında bir fikrim yok. Aslında forumda öyle kişiler var ki, bu işe kendilerini adamış kişiler...
Konunuzu daha belirgin hale getirmek için böyle bir şey yapabilirsiniz. Yoksa örneğin ben teknoloji bloglarını seven birisi olarak teknoloji blogu açın derim ama teknoloji hakkında ne kadar bilginiz var ?, makale yazabilir veya konulara hakim olabilir misiniz bilmiyorum. Bu yüzden böyle bir planla hareket ederseniz, daha doğru ve daha net cevaba ulaşabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
blog sitesi film sitesi ve google'da olan tüm sitelere benzer site açarsan fark yapamazsın farklı bir şey yapman lazım facebook'u bulmak Twitter ve benzeri büyük ve tek siteler gibi bir şeyler yapmak lazım aksi olursa sadece site açmış olursun milyonlarca var farklı versiyonundan zaten o farkı bulmak zor bulursan aç bulursam ben açarım : )
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkesin yaptıklarını yap , oyun , haber , emlak vb. siteler aç .