tont10
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bencede yeni olduğu için biraz üstte kalmış ama şimdi 4.sayfada zaten bahsedilen site.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Google anahtar kelime aracından sorguladığınız zaman rekabetli olduğu yazıyor diye oraya çıkılmasının zor olduğu söylenemez. Bir şeyin birçok kişi tarafından istenilmesi rekabet ortamı oluşturur, ama o sektöre ciddi bir çalışmayla girmeyen kişiler bu rekabet ortamını oluşturuyorsa, Google'ın buradaki "rekabet" ifadesini fazla umursamamak gerekiyor.
İlk sayfaya çıkmak için çok büyük bir efor sarf etmeye gerek yok. Elbette belirli bir çalışma gerekli ama ana sayfada domain olarak yer alan sitelerin bağlantılarına ve yapılarına baktığınız zaman içerik olarak fazla şişirilmemiş ve basit düzeyde paravan bloglarla beslenmiş olduğunu görebilirsiniz.
Bu yüzden neden şaşırdınız anlamış değilim. :)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
YANDEX YANDEX YANDEX bana kalırsa da Google'ın ömrü tükenmeye başladı gibi gibi benceeee... yandex Türkiye pazarını iyi kullanıyor.
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kimse fark etmedi sanırım site 1. sayfada değil.Hatta ilk 3e kadar baktım yok. Sanırım arkadaş bir yerde bu siteye girmiş çerezlere takılmış.Az önce bir kelimede bendede öyle oldu.Dün incelediğim bir site 1. sayfa 2. sırada görünüyordu.Çerezleri temizledim düzeldi.
Bir daha bilmedende olsa bilerekte olsa Sahtekar kelimesini peşin kullanmayınız.