Merhaba ,

artık herkes bir video izlemek istediğinde googleye yada youtube ye video ismini yazıyorlar . Dolayısı ile böyle bir site açmanın sana bir faydası olacağını sanmıyorum ve bu yorumu yapıyorum diye sana bir kanıt ta sunmak iştiyorum. Senin için bir araştırma yaptım ve şöyle bir görüntü yakaladım senin için .

Gördüğün gibi google ilk sırada Google'nin kendi icatı Youtube den başka birşey yok . Alt alta bulunan diğer siteler de ise genelde bildiğimiz video siteleri çıkıyor . Hiçbir blog video sitesi yok . Özel hazırlanmış siteler . AMA; Gördüğün gibi bir siteyi kutucuk içine aldım , sence o kadar video sitenin arasında ne işi var bu haber blogunun . Haber blogları genel itibarı ile güçlü bir altyapıya sahiptirler ve tüm haberler ajanslardan kopyaladıkları halde onlardan daha üst sıralarda yer alırlar . Burada büyük paralar söz konusu , çünkü mükemmel bir altyapı oluşturmak sandığınız kadar kolay değil. Uzun ve zahmetli . Bu yüzden böyle bir proje ile uğraşmanı istemem çünkü bu projeyi daha önce çevremdekiler yaptı fakat olmadı çünkü insanlar Youtube kanalı açıp Youtube nin alt yapısından faydalanıp böyle yükseliyorlar . Ama haber video sitesi yapabilirsin mesela , rakiplerin fazla ama imkansız değiller .

Kolay gelsin.