Süha Mete adlı üyeden alıntı

Tesekkurler hocam verdiginiz degerli yanitlar icin, Allah razi olsun. Cok guzel bir konuyu aylarca devam ettiriyorsunuz, bir de kitabinizsa susleseniz tadindan yenmez :)


Umarım sıkılmadan okursun(:

Ek Olarak:

MustafaGuner adlı üyeden alıntı

faydalı bir başlık.Umarım amacından sapmaz.


Umarım

Ek Olarak:

FilmlerBizden adlı üyeden alıntı

Üstadım bu siteye hiç bir çalışma yapmadım. Zaten tuhafıma giden o. Başka bir sitemde sözde seo yapıldığında yine feci bir düşüş yaşadığımdan seo ya pek yanaşmadım. Bu site ise kendiliğinden o hite çıktı kendiliğinden düştü. gugılın hayvanat bahçesi güncellemesinden olduğunu tahmin ediyordum bende ama anlam vevrememiştim. çünkü link vermedim. link almadım. hiç bir çalışma yapmadım. yapmamış olmamdanda kaynaklanabilir diye düşündüm ama o da bir yerde anlamsız geldi.


Literatürde böyle bir durum yok. Seo çalışması yapmadınız, kendiliğinden hit gelmeye başladı tamam, ama yine kendiliğinden düştü ve bu düşüş 220 den 150 ye değil, 10 binden 100 e düştü diyorsunuz. Dünyada imkansız diye bir şey yok, fakat benim tecrübe ve bilgim böyle bir durumun olması imkansız diyor. Böyle bir durum olmaz. Site sahibi sizsiniz ve oldu diyorsunuz, o halde eksik bilgi var demektir. Size bazı sorular soracağım, bunları yanıtlarsanız hatayı çözeriz. Sıfır çalışma ile gelen 10 k ziyaretçi bir anda durduk yere 100 e düşmez. Bu yüzden hatanın hala seo çalışmanız olduğunu düşünüyorum. Yanıtlarsanız daha sağlam sonuca ulaşacağız.

1 – backlinklerinizi hit düştükten sonra toparlayabilmek için mi aldınız, yoksa bu listelenen backlinkleriniz 10 k zamanında da var mıydı?

2 – Bu 10 k zamanında, gelen hitleri kullanmak için herhangi bir siteye iframe yolu ile hit gönderdiniz mi?

3 – Footer alanından başka sitelere link sattınız mı? Sattı iseniz bu siteler hep değişti mi?

4 – herhangi bir dönemde site zararlı yazılım uyarısı aldı mı?

5 – filmleri ortak sunucudan çekiyorsanız bu yollarda kesilme yaşandı mı?

6 – 10 k iken olan site şu anda bizim gördüğümüz site mi yoksa düşüşten sonra sitede değişiklik yaptınız mı? (Tema, etiketler vs)

Ek Olarak:

matrax adlı üyeden alıntı

tüm herşeyi kaldırdım şuanda hitler dibe vurmus 300 400 e düşmüş mesajınızı daha yeni görüyorum bakmamıştım seo adına hiçbirşey yapmadım normal içerik girmeye devam ediyorum ama hit düşüşte sürekli

artikburada.com


İçerik girmeye devam edeceksiniz ve bir film için 3 etiket sınırını kullanacaksınız şu an.