-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Sizlerden tavsiye almak istiyorum, birkaç yazı okudum bu forumdan. Anladığım kadarıyla domain ihs'den host için ise netinternet gibi yorumlar ağırlıklı. Ben en azından bu 3 firmanın hosting konusunda avantajlarını ve dezavantajlarını öğrenmek istiyorum. Blog tarzı wordpress bir site için düşünüyorum.7-8 kategoride yayınlanacak yazıları barındırmak için.
Ayrıca son 2 soru. 1-Hostingleri basit pakette aldığında yıllık olarak almak şart mı? 2-Domaini ihs olsun veya turhost olsun 1 senelik aldın diyelim. Birkaç ay sonra birkaç sene daha uzatma imkanın var mı? Yoksa alırken mi karar verilecek buna.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uzatabilirsin. Hosting için net internernet'i öneririm. Ben domainleri genellikle isimtescil'den alıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bazı hostinglerde para bütçenizi yatırıp süre dolunca otomatik yatırma yaptırabiliyorsunuz.
Uzatma tabikide mümkün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu saydıklarından netinterneti tavsiye ederim. Bunlar dışında alastyr firmasını öneririm. Hostinge şu ana kadar tek bir kesinti yaşamadım ve ticket cevaplarına 5dk içerisinde cevap geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Natro güvenlik ve hizmet açısından gayet iyi bir hosting firması öneririm. Bir arkadaşıma natro'dan hosting hizmeti sağlıyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Destek konusuna gelince, hafta içi ve hafta sonu her saat destek veriyorlar. Fakat ben netinternet'e geçmeyi planlıyorum.