-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Kişisel normal bir blog için saydığın bu firmaların hostinglerinin hiçbirine gerek yok. Alastyr firmasının 2. paketini alırsan hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum . Çok ucuz üstelik destek konusunda süperler. Diğer bir iyi tarafı da 2. paketi alırsan 2 siteyi bir hostingte barındırabilirsin.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunlar arasında natro ve turhostu kullandım natro bende ciddi problem çıkardı kullandığım sistem zend ile yazıldığı için(xenforo) maillerde ve sistemde problem olduğundan dolayı turhosta geçtim. Natronun diğer yazılımlarda nasıl olduğu konusunda bilgim yok şuan 2 sitem turhostta ve çok memnunum ticket konusunda pek bişi diyemicem hiç sıkıntı yaşamadığımdan kullanmadım
Ek Olarak: Bunlar arasında natro ve turhostu kullandım natro bende ciddi problem çıkardı kullandığım sistem zend ile yazıldığı için(xenforo) maillerde ve sistemde problem olduğundan dolayı turhosta geçtim. Natronun diğer yazılımlarda nasıl olduğu konusunda bilgim yok şuan 2 sitem turhostta ve çok memnunum ticket konusunda pek bişi diyemicem hiç sıkıntı yaşamadığımdan kullanmadım
2 Dakika Adam Ol Desem "Kaç Dakikam Kaldı"diye Soracak İnsanlar Var...
Şener Şen
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Evet hocam mesela 1. paket artık sizin sitenize yetmemeye başlıyor ve ben parasını ödeyip diğer pakete geçmek istiyorum diyebiliyorsunuz. Ama bunu yaparken mesela 1 yıllık aldıysanız 3. ayda değiştirmek istediğinizde geri kalan ayların para iadesi yapılıyor mu onu bilmiyorum. Bu yüzden 1 aylık 1. paketten başlamanızı ve projeniz büyürse eğer diğer pakete geçiş yapmanızı öneriyorum.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
2 adet kurumsal site için ixirhosttan kurumsal host aldım gerçekten başarılı.Ticketlara hızlı cevap veriyorlar.Ayrıyeten canlı desteği de konulara hakim güzel yardımcı oluyor.İxirhostta hiçbir sıkıntı olmadı şu ana kadar.