Vjolenza
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhabalar aklımda bir proje var ve bunu hayata geçirmeyi düşünüyorum elimde bütün lise ders konuları ile ilgili özgün eğitim içerikleri var ve ben bunları yayınlamak amacıyla bir site açsam nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben olsam hiç durmadan başlarım. Ama şu var ki. Çok fazla rekabet olan bir ortamdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne kadar özgün içerik olursa olsun. Çok eski ve köklü siteler var. Ben 2 yıldır onları geride bırakamadım. Yeni açılan bir sitenin de beni geride bırakması için uzun yıllar gerekecek. Erken kalkan yol alır.
Yani siz bir yerden başlayın. Ama hemen sonuç alamazsınız. Uzun vadede ama iyi sonuç alırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özgün içerikli, güncellenen bir site yapacaksanız ben destek olurum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Makalelerin hepsini birden yayınlamayın hocam. Wordpress sitesi açın güzel özgün ve hoş tasarımlı bir tema seçin.
Sitenin ayarlarını baştan sona yapın ve içeriklerinizi zamanlama yöntemiyle dağıtın. Mesele ilk başlarda günde 2 adet sonralarında günde 5 adet makale sitede yayınlansın. Günde 5 adet özgün makale yayınlanırsa site iyi biryere gelebilir. Ayrıca konusunda aktif bir facebook sayfası alıp oradanda ziyaretçi çekerseniz tutma ihtimali var projenizin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yusuf Kısa aslında olayı çok güzel özetlemiş.
Doğru adımlar atmak çok önemli. Okullar açılmasına az bir süre kaldı. Site açmak için çok doğru bir zaman. Domainin de varsa hemen başla derim.