orbiti adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ederim tam başka bir yere yazarken bana ilaç oldu yazınız. Kopya dediğimiz ajanslarda çıkan haberler ayrıca bunun yanında özel haberlerde giriyoruz. Yani çoğunluk ajanslardan alınmakla beraber özgün haberlerde giriyoruz. Ayrıca google da 50 bin indeksim var üyelerin profilleri falan google da çıkıyor bunların google değerinde etksi olurmu bunu kaldırmalı mıyım? Her yönden daha önde olduğumu düşünmeme rağmen 1 saat önce girilen haberde o site çıkarken ben çok arkalarda çıkyıorum :/ Bu açık dediğimiz olay kimin sorumluluğundadır peki? Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

hocam index çokluğu elbette avantaj ama çöp olduktan sonra (spam ) bir anlamı yok. şahsen ben çok index'in olacağına kaliteli eşşiz az index im olmasını yeğlerim. üye profillerinin google aramalarında gözükmesi, sitenizin aktif olarak kullanıldığının göstergesidir. bence faydası dokunacaktır. index hızınız düşük ise , diğer sitelerin girdiği aynı haber sizden önde cıkabilir.
tavsiyem aynı haberi rewrite yapın yani en az %50 oranında değiştirin, anahtar kelimelerin yerlerini değiştirin ve anlamdaşlarını kullanın, anahtar kelime yoğunluğuna önem verin 150 kelimelik bir içerikte en fazla 3-5 anahtar kelimeniz olsun oda farklı varyasyonlarda kullanılsın ayrıca anahtar kelimeleri makale içinde anlamlı bir bütün oluşturacak şekilde kullanın birde google gibi getir aracını kullanın , konu anında indexlenir

mesela

Türkiye Romanya maç özeti
Türkiyenin romanya maçının özet görüntüleri
Romanya Türkiye spor karşılaşması

gibi

güvenlik için de hangi scripti kullanıyorsanız wmaracında ki o bölüme konu açabilirsiniz.