hsn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
valla kardeşim tebrikler ne diyimm
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de anahtar kelimelerimde birinci sıradayım. Arkadaşın dediği gibi özel bir çalışma yapmadım. Sitemin tertipli düzenli olmasına, kod hatası olmamasına dikkat ettim.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
domain bazlı seo artık bu tür şeyler kalmadı. Ve ben domainin sıralamaya etkilediğini hiç düşünmüyorum ki bizzat kendim denedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı konuyu başka bir forumda da acan arkadaştan bir çok kişi pm istedi, ancak geri dönüş olmadı.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
Webbiu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhabalar,
Şahsen kendimce çalışmalar yapmaktayım şuana kadar her açtığım siteyi keyword yapıp gerçekten arama motorlarında konularını indexletmeyi başardım şuan çok profesyonel bir yerde olmasakta sitemizi kendi çapımızda seo yaparak geliştiriyorum .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize yorumlarınız için teşekkürler . Teker teker aklımda kalan eleştirilerinize yorum yapacağım . Domain bazlı seo diye birşey olmasa, domainler niye binlerce fiyata satılır ?
Pm vermedim evet , bu konuya fuub.net webmaster forumunda verdiğim bir cevapla açıklık getirmek istiyorum
Yardımlaşmak için buradayız ama bunların öyle herkese verileceği yok çünkü emeğe saygısızlık olur . Sorular Seo kitabında birçok bilgi bulabilirsiniz . Madde madde böyle yapın diye yazmaz , önemli olan sizin çıkarmanız ben bu seviyeye gelene kadar çok şey çektim , ama başardım . Pm istemenizi anlıyamıyorum , zaten sizlerle siteyi paylaştım herşeyi görün diye . Yaptığım başka hiçbirşey yok . Profosyonel bir site açsaydım eğer daha güzel şeyler yapabilirdim . Ücretsiz blog ile bu kadar olabiliyor . Fuub.net in sağlamış olduğu araçlarla ne yaptığıma bakabilirsiniz . Benim seçtiğim kelimede rekabet oranı gayet düşüktü bu yüzden belki de bu kadar çabuk bir şekilde ilerledim .
E-ticaret yapmak için sağlık sektörü vazgeçilmezdir . Basur tedavisi, migren tedavisi, panik atak tedavisi gibi kelimeleri Google ye yazdığınızda üst sıralarda her zaman blogspot vardır . Bazılarınız blogspot açıp saçma kodlamalarla ile kodlanmış html ağırlıklı temalar koyarlar . Ne gerek var ? Size sunulan temaları kullanın . Organik yazın . Kendinizi arama motoru yerine koyun . Hangi siteleri üst sıralarda gösterirdiniz ? Sizin olan bir blog sistemini mi , yoksa özgün yazıyı mı ? İkisi birlikte olunca samanlık seyran .
Dediğim gibi Sorular Seo kitabı gayet uygun bir fiyatta satışa sunuluyor , emeğe saygı için uyguladığım taktikleri size söylemem bu sitenin sahibine büyük ayıp , bana da emek hırsızlığı olur . Lütfen tartışmaya girmeyelim . Zaten bakış açınızı değiştirebilseydiniz , yada deneme yanılma yöntemleri ile yol alabilseydiniz burada pm atmak yerine biraz araştırırdınız .
Bireysel olarak kimseye söylemiyorum , yazımda kötü söz söylediğimi de düşünmüyorum . Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
google da kelimelerini aradığımda blogspot adreslerinin bold yazıldığını farkettim
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
http://sinus-tedavisi.blogspot.com/ - sinüs tedavisi/sinüzit tedavisi aramalarında ilk sırada gelen bir blogdur .
Belirttiğiniz site,
sinüs tedavisi aramasında 5,
sinüzit tedavisi aramasında ise 17. sıradadır.
Kısacası zaten birinci sırada değilsiniz ve belirttiğiniz arama öbeklerinde ise zaten yoğun bir rekabet görünmüyor. İnsanları sitenize çekip oradaki taktikleri anlamalarını istemeniz komik görünüyor. :)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.