bugrahanisbakan adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar kişisel blog'um http://bugrahanisbakan.com/ açmış bulunmaktayım.Web sitemde gördüğünüz kategorilerde paylaşımlarda bulunacağım.Umuyorum ki kaliteli paylaşımlar yapıp sizlere çok güzel hizmet veririm.Sizlere bu noktalarda danışmak istediğim birkaç konu var;
1/ Adsense üyeliğimi ne zaman başlatmamı önerirsiniz?
2/ Paylaşımlarımda link kısaltıp para kazanmayı planlıyorum.-Hangi servisi kullanmamı önerirsiniz?
3/ Popüler olabilmek ve hitimi arttırabilmek için kısaca neler yapabilirim?
4/ e-bülten kısmı var ve feedburner ayarını yapamadım.Bu konuda yardımcı bildiğiniz eğitim var mı?
5/ Link takas,dost site veya karşılıklı reklam yapabiliriz.İlgilenenlere duyurulur.
6/ Öneri,görüş,düşünce vb. hertürlü yorumlarınızı beklemekteyim.


Ek Olarak: 31 görüntülenme ve 0 yorum .s



1- Biraz daha beklemelisin bence. Sitenin içeriği biraz daha zenginleşsin maksat.

2 -Adf.ly ve Bc.Vc sitelerinden birini öneririm. BcVC daha çok para verir ama reklamlarında popup kullanıyor ve ödeme için senden TcKimNO. istiyorlar. Adf.ly ise daha az para veriyor ama reklamları temiz. bc.vc 1K için 1.5 dolar civarı verirken adf.ly 0.78 dolar civarı veriyor. Adf.ly aylık ve paypal hesabına ödeme yaparken; bc.vc haftalık olarak ister paypal istersen de banka hesabına ödeme yapar.

3 - Diğer bloglarla iletişim içinde olarak ve onların bloglarına gidip yorumlar yapmak bir yöntem olabilir. Bir diğer yöntem ise Google'dan kullanıcıların gelebileceği tarzda başlıklar atmak. İnsanların aratabileceği ve mutlaka birilerinin ihtiyaç duyabileceği tarzda yazılar yazmak. Yani kısacası bildiklerinizi başkaları ile paylaşmak, başkalarına yardımcı olmak diyebiliriz buna.

Blogunu incelediğim kadarıyla şuan ki düşüncelerim olumlu. Tema ve içerik olarak şimdilik başarılı buldum. Blog yazılarını biraz daha büyütebilirsiniz. Yazılardan kastım, blog postlarının yazıları.