-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhabalar. dleturk dlematik gibi wordpressin böyle tema, eklenti paylaşım sitesi yok gibi sanki? yada ben bulamadım diyeceğim ama google arama sonuçlarında doğru düzgün bir siteye rastlayamadım. mesela ücretsiz türkçe temalarının toplu bir şekilde sergilendiği doğru düzgün bir site yok? siteler var ama yani yarım yamalak baştan sağma hep. hedefi wordpress temaları olan bir sitede 10-15 tane saçma sapan temalar var. birde kişisel blog sahipleri paylaşmışlar ama onlarda çok az. ya da ben bulamadım?
webmaster sitelerinin wordpress kategorileride yeterli değil. yani paylaşım olursa yada üyeler istek şeklinde konu açarsa tema görüyoruz. onun dışında dolu dolu tema paylaşımı yok. yada yeterli sayıda tema mı yok ücretsiz türkçe o yüzden mi oluyor bunlar? ücretli temalarda aynı şekilde gerçi ama ücretsiz paylaşım kıtlığı fazla ilgimi çekti, sadece bunu belirtmek istedim, aynı zamanda konu altında ücretsiz wordpress temaları paylaşımı yapan siteleri paylabilirsek çok iyi olur.
Cagukan
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yabancı kaynaklara yönelmeni tavsiye ederim çok güzel yabancı wordpress siteleri mevcut.
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim böyle bir projem vardı fakat forumda ki arkadaşlara sorduğumda gerek yok dediler. Temarsiv.com alan adını dahi aldım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-