Niye faaliyete geçmediğini de yazsana ben çok merak ettim, hatta seni engelleyenin bana mantıklı cevap vermesini istiyorum. Kardeşim sen onu bunu bırak imzamdaki sitem için bir ay ver sonra gel kaliteli tema arşivi ile dolduralım o siteyı derim sana. Olur mu böyle şey ya?
Konuyu açan arkadaş gayet doğru diyor. Güncel ve türkçe olan yok. Sana yabancı kaynak vereyim kardeşim. s5themes.com web2feel.com inkthemes.com bunlar şimdilik aklıma gelenler.
Konuyu açan arkadaş gayet doğru diyor. Güncel ve türkçe olan yok. Sana yabancı kaynak vereyim kardeşim. s5themes.com web2feel.com inkthemes.com bunlar şimdilik aklıma gelenler.
Ankette neden insanların desteklemediği hakkımda benimde bir fikrim yok. Uzun süredir bu forumdayım dediğiniz gibi hiç sağlam bir siteye denk gelmedim. Aslında alan adı da gayet uygun. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra yayına girecektik fakat o kadar olumsuz oy olunca gerek duymadık. Birde tema siteleri için sağlam galeri teması bulamadık. Bunun dışında taslak olarak uzun süre bu siteyi düşündük.
Temalar hem site sunucusuna hemde Yandex Disk gibi diğer servislere yüklenecekti. İsteyen istediği yerden indirsin diye.
Kullanıcılar temalara oy verme fırsatı vererek temayı değerlendirmeleri sağlanmalı.
Bu tarz düşüncelerimiz vardı fakat dediğim gibi yeterli destek göremeyince alan adını öylece bıraktık hala üzerimde öyle vakit öldürüyor.