Arkadaşlar merhaba. Aranızda yeniyim. Sporla yakından ilgili olduğum için ufak bir blog kurdum ve burda yazılar paylaşıyorum. Yazılarımın %98i özgün. Sıradan bir blog fakat nitekli yazılarım mevcut. Takipçilerim siteyi oldukça seviyorlar.

www.antreman.net

Gelgelelim projeme. Şimdi sitem sporla vücut geliştirmeyle alakalı. Ben istiyorum ki bir üyelik sistemi yapayım, kullanıcılar üye olsunlar ve onlara ait bir bölüm olsun. Bu bölümde tarih tarih beden ölçülerini yazsınlar(fitness yapanlar bilir sürekli ölçüler kontrol edilir) ay ay ölçülerini kaydetsinler, hedeflerini yazsınlar hatta kendilerine antreman program oluştursunlar mesela ön kol programı seçsin sonra ordan hareketlerin resimlerini seçerek kendine bir program oluşturun vb(bu biraz daha ekstrem)

Sonuç olarak arkadaşlar böyle bir şey yapmak mümkün mü? Mümkünse nasıl? Sıradan wp eklentileri yeterli gelmeyeceği kanısındayım. Özel kod mu yazdırmak gerek? Tam olarak ne yapılmalı? Şimdiden teşekkürler. Saygılar (bu arada siteme de yorumlarınızı bekliyorum iyi/kötü)