FilmlerBizden adlı üyeden alıntı
İşte bende onu diyorum sen feysbuk gibi bir fark yaratabilecek misin?Ayrıca feysbukun temelde çıkış amacı dating değil. varolan arkadaşlarına ulaşma idi. bu şekilde fark yarattı. tabii uygulamarını vs.. sanmıyorum. etiketlemesiydi video yükletmesiydi. etkinliğiydi. sen bu farkı yaratabilecek misin?
İnsanlar neden buzdolabının üzerindeki diyet listesine,kilosuna 3sn içerisinde bakıp yerine oturmak varken sitende vakit geçirsin?
Ben iyi bişey söylemiştim ama sanırım kötü anlamışsın :) sorun değil :) ben hala aynı fikirdeyim :)
Hocam sanırım hiç sporla ilgilenmediniz hayatınızda. İlgilenseniz beni daha iyi anlayabilirdiniz. Eminim her insan buzdolabı üstündeki liste yerine kendi hesabı olan için programı bulunan, düzenli her ay ölçülerini girmesi gereken bir tablosu olan(hatta her ay ölçü girmesi için uyarı veren) sonra da gelişmelerini bir çizelge/grafik halinde gösteren sporcuyu düzene ve disipline sokmayı hedefleyen bir uygulamayı tercih eder. bunda absürd bi'şey yok. amerika'yı yeniden keşfettiğim de yok. spor en başında düzen disiplin işidir. benim de amacım kullanıcıları hem siteme bi' nebze de olsa bağlamak hem de programlarını ve ölçülerini düzene sokmak.
Ek Olarak:
Neden insanların şevkini kırma amaçlı yorumlar yaparsınız anlamış değilim. Zaten hep yapamayız bunları ile geçiyor günlerimiz. Birimiz de başarırız güzel olur demiyor. Bende detaylı üyelik sistemi ile ilgili araştırmalar yapmıştım fakat çok da detaylı bilgiler malesef yok. Eklentilerin güzel olanları da paralı. Türkçe kaynak da yok denilebilecek kadar az .
Teşekkür ederim hocam desteğin için