-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar. Eskisi gibi blog yazmak istedim ve ücretsiz bir domain aldım. İlk başta rehber yapacaktım oyunlarla ilgili. Fakat sonra fikrim değişti ve bir domain daha aldım. İkiside ücretsiz ve aynı hosttan alınma. İkisinde de WordPress kurulu fakat benim istediğim cilizweb.tk ye kurmak. mc-rehberi.tk adlı siteye başarıyla kurdum fakat cilizweb e kuramıyorum. Şöyle bir hata alıyorum:
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 77 bytes) in /home/a5258456/public_html/wp-includes/pomo/mo.php on line 232
İsterseniz siteye girip bakabilirsiniz nedense böyle bir hata alıyorum .htaccess dosyasına bir kod var tam olarak hatırlamıyorum onu ekledikten sonra deprecated.php diye bir hata veriyor çözümü ne ? Yani diğer siteye sorunsuz şekilde kurdum hemen sonrasında bunu yapayım dedim olmadı :S
Şimdiden yardımcı olmak isteyen ve olan arkadaşlara teşekkür ederim.
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Kurulum dosyalarını tekrar yükleyip deneyiniz. .htaccess hostunuzda olmadığına dikkat ediniz.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Resmi siteden indirip tekrar at. Eski dosyaları komple sil öncesinde düzelecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress ram belleği hatası bu çözümü kolay.Wp-config.php de define('WP_MEMORY_LIMIT','xx'); i bul xx olan yere 64 veya 96 en son çözüm ise 256 yaz.
Webbiu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba,
sitede bulunan all in one vs kaynaklı galiba veya wp cache felan eklentisi varsa siliniz sonra .htaccess sıfırlayınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
wp-config.php içinde o belirttiğiniz şey default olarak gelmez. Anca ekleme olarak eklenirse bulunur. wp-includes'in içinde default-constants.php var bu dediğiniz değerler bunun içinde bulunmaktadır.
default-constants.php içerisinde define('WP_MEMORY_LIMIT','xx'); buna benzer kodlar vardır isterseniz bir kurcalayın derim.