Ben artık gülüyorum cidden bu duruma. Site e-ticaret sitesi, içerik İngilizce ve noktasından virgülüne kadar tüm ürünlerin açıklamaları orjinal, ücret karşılığında yazdırıyordum. Hepsinde ayrı ayrı meta tag var. Her görsel optimize. Harcadığım emekle atomu bile parçalardım heralde. Tüm bunlara rağmen yine bana 60-70'ten fazla hit göndermedi. Ne yaptıysam göndermedi Google. 2 ay öncesine kadar yükselişteydi ufak da olsa. Tam o sıralar da iki iş aldım onlara yoğunlaşmıştım, haliyle siteyi boşladım. Şimdi bildiğin itin bir tarafına girmiş vaziyette. Zaten öyleydi fakat daha derinlerde şu an. Yahu arkadaş gönderdiğin zaten 50-60 ziyaretçi, daha niye search query'ler azalır. Ben her allahın günü ürün mü ekleyecem bu siteye? Elimde ne varsa onu satıyorum işte... Açıkçası kimseden yardım beklemiyorum şu an. Emekler yine heba oldu. Şu an tek bir kelime bile ekleyesim yok siteye.

Dün yeni çıkan birkaç ürünü ekledim, Google Webmaster Tools üzerinden ekledim. Hala indekse almamış, normalde 1 dakika içinde alıyordu. O kadar doluyum ki, içimden geçenleri yazsam direkt ban :)