-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben artık gülüyorum cidden bu duruma. Site e-ticaret sitesi, içerik İngilizce ve noktasından virgülüne kadar tüm ürünlerin açıklamaları orjinal, ücret karşılığında yazdırıyordum. Hepsinde ayrı ayrı meta tag var. Her görsel optimize. Harcadığım emekle atomu bile parçalardım heralde. Tüm bunlara rağmen yine bana 60-70'ten fazla hit göndermedi. Ne yaptıysam göndermedi Google. 2 ay öncesine kadar yükselişteydi ufak da olsa. Tam o sıralar da iki iş aldım onlara yoğunlaşmıştım, haliyle siteyi boşladım. Şimdi bildiğin itin bir tarafına girmiş vaziyette. Zaten öyleydi fakat daha derinlerde şu an. Yahu arkadaş gönderdiğin zaten 50-60 ziyaretçi, daha niye search query'ler azalır. Ben her allahın günü ürün mü ekleyecem bu siteye? Elimde ne varsa onu satıyorum işte... Açıkçası kimseden yardım beklemiyorum şu an. Emekler yine heba oldu. Şu an tek bir kelime bile ekleyesim yok siteye.
Dün yeni çıkan birkaç ürünü ekledim, Google Webmaster Tools üzerinden ekledim. Hala indekse almamış, normalde 1 dakika içinde alıyordu. O kadar doluyum ki, içimden geçenleri yazsam direkt ban :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site adresini pm ile öğrenebilir miyim?
frkn
Öğrenci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Aynı durum bende de var, 2 hafta boşladım, index alıyorum ancak 6 gündür sıralamada çıkamıyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
üzülme be dostum inşallah çok daha iyi durumlara gelecektir. siten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
emekli
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kardeşim site adresini paylaşacaksın burada google arama yapıp siteni hergün farklı kişiler tıklıyacak sitenin yukarı çıkmasında faydası olur birde site linkini verebileceğin başka siteleri olan arkadaşlarla link transferi yap bunuda bence faydası olur
www.lotocilginligi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi yerlere gelebilmek için sabır ve her gün emek sarf etmek şart.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla arkadas ben sunu anladim seomus backlinkmis alexaymis hepsi bos sadece sitene hergun icerik gireceksin googlede diyorki ha bak bu adam ilgileniyor siteyle dur onu yukarlara tasiyalim gerisi bos ha birde sabredeceksin ben cok gordum sitemde dun 5 kisi girmis bugun 10 kisi girmis ve seviniyodum en iyisi sadece icerik gir ve bekle, ama senin sitede hergun icerik girilecek site degil dogrusu sabret bekle