Şimdi açıkçası yaptığım ve yapmadığım şeyler var. İlk etapta tek çalıştığım için altından kalkamıyordum fakat çok yüksek beklentilerim olduğundan çok iyi çalıştım. Site hakkında en ufak bir olumsuz geridönüş yok. 400+ siparişim var kurulduğundan beri (3. ayında şu an).

Fakat benim yapmadığım şey tanıtım. Nerden başlayacağımı, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Şu an da iki kişiyiz. İş yükü de hafifledi fakat sitenin bu hali şevkimi kırdı çok. Şu halini görünce sanki bir daha hiç çıkmayacakmış gibi geliyor.

Ek Olarak:

sgsfb adlı üyeden alıntı

kardeşim site adresini paylaşacaksın burada google arama yapıp siteni hergün farklı kişiler tıklıyacak sitenin yukarı çıkmasında faydası olur birde site linkini verebileceğin başka siteleri olan arkadaşlarla link transferi yap bunuda bence faydası olur

Site yalnızca İngilizce şu an. Ama arkadaşımla Türkçeleştiriyoruz komple. Türkçeleştirme derken ürün açıklamaları vs onların da tamamı orjinal olacak. Bunları yaptıktan sonra yerli forumlarda paylaşmayı düşünüyoruz. Ben hizmette kaliteye önem veriyorum, Türk kullanıcılara yalnızca İngilizce destekli site paylaşmak hakaret olur düşüncesindeyim.