lostyazilim
tr.link

Html Sayfaya Wordpress Son Yazıları Çekmek

24 Mesajlar 4.232 Okunma
acebozum
tr.link

apexna apexna WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 2 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Şimdi temel olarak şunu bil @elegance, @Onur89TR arkadaşın dediği gibi html bir sayfa da php kodu çalışmaz.

Wordpress mysql veritabanı kullandığı için bu veritabanına wordpress php ile bağlanıp veri çeker.

Şimdi çözüme gelirsek. .html olan sayfanı .php'e çevirip php ile veritabanına bağlanıp istedigin veriyi çekersen sorun çözülür.

yok ben alternatif çözüm istiyorum diyorsan arkadasın dedigi gibi iframe ile istedigin alana yerleştirebilirsin, ama bunuda google açısından istemiyorsun.

Benim tavsiyem şu şekilde olur, @KLavy3 arkadaşın dediği gibi rss akışını kullanabilirsin.
Ajax ile wordpress akışını çekebilirsin.

Arkadas ayrıntılı ve emek vererek güzel şekilde anlattığı için direk linkini paylaşmak isterim;

Bkz: AJAX ile Son Konuları Çekme

Kolay gelsin.

elektronikssl
webimgo

elegance elegance Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek grafik & web tasarım
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

apexna adlı üyeden alıntı

Şimdi temel olarak şunu bil @elegance, @Onur89TR arkadaşın dediği gibi html bir sayfa da php kodu çalışmaz.

Wordpress mysql veritabanı kullandığı için bu veritabanına wordpress php ile bağlanıp veri çeker.

Şimdi çözüme gelirsek. .html olan sayfanı .php'e çevirip php ile veritabanına bağlanıp istedigin veriyi çekersen sorun çözülür.

yok ben alternatif çözüm istiyorum diyorsan arkadasın dedigi gibi iframe ile istedigin alana yerleştirebilirsin, ama bunuda google açısından istemiyorsun.

Benim tavsiyem şu şekilde olur, @KLavy3 arkadaşın dediği gibi rss akışını kullanabilirsin.
Ajax ile wordpress akışını çekebilirsin.

Arkadas ayrıntılı ve emek vererek güzel şekilde anlattığı için direk linkini paylaşmak isterim;

Bkz: AJAX ile Son Konuları Çekme

Kolay gelsin.

teşekkürler..

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)

Yönlendirme
<script></script>
<script>
$.get( "BURAYA URL", function( data ) {
$( "#yonlendir" ).html( data );
});
</script>

Araştırmalarıma ve denemelerime göre, eğer sayfa aynı sunucu içindeyse bu kod ile HTML'ye aktarabilirsin. BURAYA URL yazan yere sunucu içi URL'yi girmelisin. iframe değildir. Senin bu koddan sonra yapacağın iş, site içinde son yazılar hazırlayıp, HTML sayfasına bu kod yardımıyla entegre etmen. Bundan sonrasını HTML & CSS & WP Codex bilginle sen şekillendireceksin. Yapamıyorsan da ücretiyle yaptıracaksın.
elegance

kişi bu mesajı beğendi.

elegance elegance Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek grafik &amp; web tasarım
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Yönlendirme
<script></script>
<script>
$.get( "BURAYA URL", function( data ) {
$( "#yonlendir" ).html( data );
});
</script>

Araştırmalarıma ve denemelerime göre, eğer sayfa aynı sunucu içindeyse bu kod ile HTML'ye aktarabilirsin. BURAYA URL yazan yere sunucu içi URL'yi girmelisin. iframe değildir. Senin bu koddan sonra yapacağın iş, site içinde son yazılar hazırlayıp, HTML sayfasına bu kod yardımıyla entegre etmen. Bundan sonrasını HTML & CSS & WP Codex bilginle sen şekillendireceksin. Yapamıyorsan da ücretiyle yaptıracaksın.

teşekkürler araştırma ve yardımın için..

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al