Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

hocam niye eleştiriyorsunuz hemen ben zaten belirttim bunun içinde her halde para alınmaz ha wp için tema kodlamak mı eğer ücretsiz kodlanmasını istiyorsam uğraşmalıyım doğru bende zaten saçma sapan şeyler yapmayacam ha kodlayacak varsa biraz acele edip bitiririm onun için demiştim bende.

Daha öncede belirttiğim gibi kodlamayı kabul eden olursa zaten satma yetkisini ona verecem vede pay almayacam daha ne olsun param gerçekten yok bende öğrenciyim verememde para ama başka şekilde ödeme yolları üretebiliriz ben teklif ettim eğer yapacak çıkarsa acele edip bitiririm diye.

Ha söyleyim ben 4x4 lük biri değilim ps tasarımların günümde olursam harika şeyler yaparım ama günümde olmazsam hiç bir şey yapamam halime bağlı yinede kodlayabilecek en azından kodlanırmı diye değerlendirecek olan varsa sadece benim çizdiğim değil internette psd paylaşımı olan kodlanmamış çok güzel temalar var seçenek çok


Ben sadece konuya açıklık getirdim, herhangi bir eleştiride bulunmadım ve ücretsiz wordpress kodlamasından bahsediyorum. Dediğim gibi güzel bir tasarım olursa ve wordpress'e entegre edilebilecek bir tasarım olursa kodlayabilecek kişilerin çıkması muhtemeldir.