Öncelikle merhaba herkese.Sitenin tam linki http://www.wisless.com .
Bugün websitemin 6. günüdür ve hitler hiçte fena değildir. Sitem bir sosyalmedya sitesidir.
E peki diyeceksiniz ki bu siteyi facebook twitter gibi devlerden ayıran nedir???

Hemen anlatabilirim;

İlk olarak sitenin sistemi facebooka hiç benzemiyor twitter a biraz benziyor ama amaçları %100 farklı.
Sistem mekanların reklamlarını alıyor.İnsanlara sunuyor ve insanlarda orda gördükleri mekanlara gidiyorlar ya da o mekanın ismini gördükleri için kendilerinde o mekana karşı bir aşina oluşuyor bu da reklamın amacıdır zaten.


Site genel olarak bakarsanız yalnız insanlara hitap ediyor ve o mekanlara insanlar başına "#" koymak suretiyle wiss adını verdiğim bir yorum+isteğe bağlı fotoğraf gönderiyorlar.
Fakat fotoğrafı bilgisayarından istediği fotoğrafı yükleyemiyorda onun yerine site üzerinden, webcamı vasıtasıyla çekiyor.

Peki webcamı olmayanlar ne yapıcaklar??? webcamı olmayanlar sadece yorum atıcaklar ya da üyelere mesaj atıcaklar.

Ayrıca site sadece muhabbet amacıyla kullanılmıyor.Anasayfada bütün şehirlerin bütün wissleri bulunuyor ve anasayfada insanlar geyik muhabet çevirebiliyorlar ya da tanışıp konuşabiliyorlar.

Gelelim sponsor olursanız size faydalarına.Bana yapacağınız yardım ile sistemi kısa sürede hızlı bir şekilde kalkındırıcam.Sizin şirketinizin reklamını istediğini yerde istediğiniz süre bazlı koyabilirim.

Eğer sistemden etkilendiyseniz gerçekten yaratıcı bulduysanız ve hepsinden öncesi ciddi biriyseniz bana gokhancava@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz ya da 0537 466 07 67 no lu numaradan ulaşabilirsiniz