nadlog adlı üyeden alıntı

Dün akşam saatlerinde farklı bir konu başlığı altında ben de bir şeyler paylaşmıştım. Şu an bir şey söylemek ya da yapmak için çok erken. Yarından itibaren sıralama kaybedenler yavaş yavaş tekrar yerlerine oturmaya başlayacaklardır.

Bu durumun bir hafta kadar daha devam edeceğini düşünüyorum. Eğer tekrar eski sıralamalarınıza kavuşamıyorsanız o zaman oturup ben nerede yanlış yaptım diye düşünebilirsiniz.

@NDorteOrg arkadaşımızın söylediklerine genel anlamda katılıyorum. Sadece özgün içerikle ilgili kısımda fazlaca kesin konuştuğuna inanıyorum. Özgün içerik değerlidir. Tabi Türkiyede anlamlandırılan haliyle değil. Yeterli İngilizcesi olan arkadaşlarımızın şu iki konu başlığını dikkatlice okumasını tavsiye ederim;

1 - http://blog.logmycalls.com/bid/282233/150-Blog-Posts-in-50-Days-Staggering-Traffic-Results-After-10-Weeks

2 - http://www.searchenginejournal.com/150-blog-posts-50-days-marketers-mad/67865/

Selamlar...

Özgün içerik değerli değildir demiyorum. Özgün içerik hit çekmeden bir hiçtir bunu hiç kimse söylemiyor. Kesin konuşmadım serzenişti sadece.

sirvale adlı üyeden alıntı

olsa ne olaçak iki şey okuyup deneyen sonra millet seocuyum deyip dolanıyor ortalıkta işi bilenlerin kolay kolay demiyecekleri cok rahat söylüyolar bu da milletin şevkimizi kırıyor yazıyor bir çoğu

İşi kendi lehlerine çevirmeye çalışıyorlar dikkate almayın

fulltesisat adlı üyeden alıntı

Yazınız güzel elinize sağlık, peki siz güncellemeler sonrasında nasıl bir seo uygulamasını öneriyorsunuz? Eğer bir fikir paylaşımında bulunmuş olsaydınız daha bi katkılı olacağını düşünüyorum :)

Şu an için sadece bekliyorum. Benim de sitelerimden bazıları düşmüş durumda. Biraz araştırdım bazı kelimelerde. Pagerank'ı yüksek siteler üst sıralarda. Güncelleme daha oturmadı bekleyip göreceğiz. Teşekkürler.

goldenwings adlı üyeden alıntı

Bu yazılarda özgün ve düzenli makaleler ile birlikte desteklemek için blog açtıklarından bahsediyor. Ama asıl önemi düzenli ve özgüniçerik girmeye vermiş ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Özgün içeriklerinizi yayınladıktan 1 gün sonra kaliteli bookmark siteleri aracılığıyla basleyebilirsiniz. Yukarıda da dediğim gibi hitsiz içerik ne kadar özgün olursa olsun değeri yok'un bir üzeridir.