-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam sizde diğerleri gibi kendinizi zorla anasayfa yaptırıp ilerlemeyecekseniz şimdiden hayırlı olsun projeniz.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı
Merhaba kerimptk bizim öyle bir düşüncemiz hiç olmadı, ancak kendi Browser çalışmamızda elbetteki ana sayfa sadece geliyoo diğer siteleri kullanmak isteyen arkadaşlarımız yine ulaşmak istedikleri siteye Geliyoo vasıtası ile ulaşabilirler. Browser çalışmamızda Default olarak geliyoo bulunuyor. Bunun dışında herhangi bir şekilde ana sayfam yap gibi şeyler kullanmayı düşünmüyoruz dileyen bunu kendisi zaten yapıcaktır.
İlginize teşekkür ediyorum
iyi forumlar
Ek Olarak:
Standart ana sayfa ayarlamalarını kastetmemiştim hocam.qv06 portalsepeti v9 yada anasayfa.com gibi virüs mantığıyla çalışanları kastetmiştim ancak cevabımı yinede aldığımı düşünüyorum. Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
gencisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Kuaför
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben geliyoo.com u geçen sene öğrendim, çokta takdir ettim. ara sıra kullanıyorum ancak ben sadece arama yapmak için kullanıyordum, anlaşılan çok daha gelişmiş bir sistemmiş, başarıların devamını diliyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhabalar,
Öncellikle konuyu baştan sona okudum ve bir takım fikirler geldi aklıma. Domain gerçekten güzel bir domain domainde sıkıntı yok.
Sitemi webmaster araçlarınıza eklemek için çok uğraştım açıkcası yani ne yaptığımı anlayamadım karambole ekledik siteyi yardım bölümleri çok az bana göre öncelikle webmaster sayfasında yardım bölümlerinin artırılması gerek ve açık ve net anlatılması gerekir.
Açılış sayfanızda ki arama alanına buton eklenirse güzel olur. (açıkcası ilk girdiğimde nereye basıp arayacağız dedim :) )
Açılış sayfanız ingilizce ve Türkçe yapabilmek için baya uğraştım ilk açılış olarak Türkçe yapabilirsiniz veya bir algoritma sayesinde bulunduğu konuma göre dili otomatik seçebilirse kullanıcılarınızı mennun eder. (fikir açısından yandex ve google önerebilirim size)
Tasarımınızda yer alan yukarıda bulunan navigasyon menüleri biraz daha açık yapabilirsiniz yani o butonların ne ile alakalı olduğunu gösterebilirsiniz. Ben tıklıyorum bir hareketlilik yok sayfada veya üstüne gelince bir açıklama (tooltip) çıkmıyor bunlar ufak tefek kusurları fakat önemli kusurlardır diye düşünüyorum.
Geliyoo Botunuz hakkında pek bilgim yok ama bu bot hakkında bir sorum var size her sisteme otomatik geliyor mu yoksa el yordamıyla sitemize eklememiz mi lazım ? (robots.txt ve httacces vs le).
Benim söyleyeceklerim bu kadar kardeşim,projenizde başarılar dilerim.Elimden geldiğince destekçi olmaya çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın ve tanıtım yazınızı bulsaydım siteme ekliyecektim şimdide bulamadım yarın artık elle kendim yazacağım. Umarım bir katkısı olur...
İyi çalışmalar,iyi forumlar dilerim.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro