Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Tek bir nedeni olabilir, browser'da Alexa toolbar kullanan kişilerin sitenize giriş çıkışları azaldı, gendi girişleriniz yeterliliği ve aktiflik derecesi de düştü. Daha önce Bilgisayarında bulunan browserlarda Alexa olan ve sizi takip eden kullanıcılar artık alexa toolbar yada toolbar kullanmıyor bunların dışındaki etkenler etik olmıycaktır Alexa yanlızca toolbar ile sayım yapar bunun dışına bir sayım aracı yoktur. Bu nedenle nedeni burda aramalısınız.

Anladım, tek mantıklı açıklama bu gibi görünüyor diğer değerlerde bir farklılık olmadığı için... Kendimin girişleri evet biraz daha az bu aralar taşınıyoruz çünkü... Umarım düşmeye devam etmez

Ek Olarak:

Machine adlı üyeden alıntı

benim alexa değerim düşüştü açıkcası önceden yükseliyordu dünya değerim 1 milyondaydı ve tr rankim 70 binlerdeydi şimdi alexa değerim 434 dünya tr de 8 binlerde bende mi anormallik var yoksa sizde mi çözemedim :)

Birkaç ay önce benimki de öyleydi açıkçası, neden bu kadar seri düşüyor diye de merak etmiştim. 1 milyon 300 binlerden 430 bine kadar düşmüştü, şimdi 700 binlerde