bitirimci adlı üyeden alıntı

Kardeş güzelce siteni kur içerik gir forumlarda bloklardan link ver google web mastera bing yandex e indeklet bekle. Hem sitenin orada virüslu görünüyor olması çok birşey ifade etmez önemli olan google nasıl bakıyor . Bende de oluyor bazen sitemi virüslu gösteriyorlar itibar etme google teşhis sayfası ne gösteriyor ona bak


İtibar etme olurmu :) virüs programının açmadığı site ile iş yapılırmı hiç , sorunu buldum çözümü de yazıyım belki eşekten düşen başkası da olur benim gibi.

Domain daha önce virüsden dolayı e-**************lık kara listesine eklenmiş , yani virüs programlarının veri tabanlarında kayıtlı durumdaymış . Sanırım başka kullanan yeniden gözden geçirilmesini isteyen olmayınca da kalmış öyle.

Çözümü ise kaspersky norton esed gibi en çok kullanılan en büyük ilk 10 firmanın ilgili sayfalarına mail atarak durumu anlatmak . Sorunum çözülmedi henüz ama çözülmüş sayıyorum benzer durum başına gelip kurtaran bir kaç kişi buldum bu yöntemle çıkmışlar kara listeden. Direk iletişim adreslerine mail atarsanız onlar ilgilenmiyorsa bile ilgili departmanın mail adresini veriyorlar.