lostyazilim

izlemeyin, izletmeyin !

12 Mesajlar 1.714 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

gencisi gencisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Kuaför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 45 / 46
  • Ticaret 2, (%100)
İlkokul çocuklarına yönelik yapılan lise dizilerini, gerçeği yansıtmayan amaçları insanları örgütlemek olan izlemeyin, izletmeyin !

Bu yazımızda sizlere bazı Türk dizilerini izlememeniz için fazlasıyla nedenlerimizi sıralayacağız ve okuduktan sonra bizimle aynı düşünceye sahip olacaksınız.

Pis Yedili
30 yaş ve üstü bireylerin lise çağındaki gençleri canlandırdığı ilkokul çocuklarına yönelik lise dizisi. Bu dizinin amacı ilkokul çocuklarını lise gençlerine özendirmek ve ” lisede böyle olacaksınız, böyle olmalısınız, böyle olun. ” düşüncesine örgütlemektir.
Orçun Çolak ( orço ) karakterinde de görüldüğü üzere çocuklara efendiliği değil de yılışıklığı aşılamaya çalışılmaktadır.

Arka Sokaklar
Bu dizide de sokakların kirliliği, suçlar, biraz komedi biraz hüzün, ve tabi ki her Türk dizisinde olduğu gibi aşk konusu ele alınıyor.
Rıza baba ve ekibi ( süper polis ) her suçun üstesinden geliyor. Narkotik, siyasi, gasp, soygun, bomba imha olayları dahi bu ekip tarafından hallediliyor. Komiser Hüsnü’ nün karısı suat her bölümde yeni bir skandal ile karşımıza çıkıyor, ya soygunun ortasında kalır, ya araba kazası yapar ya da gasp edilir.
Suç anonsu geldiği vakit ekip aracı hep olay yerinin yakınlarındadır ve ekipten birisi kesinlikle kestirme yol biliyordur. İnsanlar ölüp tekrar diriliyor, ayrılan çiftler yeniden evleniyorlar.

[BGüneşi Beklerken[/B]
Bu dizide aynı Pis Yedili gibi ilkokul çocuklarına yönelik yapılmış bir lise dizisidir. Amaç ilkokul çocuklarının lisedeki gençleri kıskanması, büyüyünce biz de böyle olacağız düşüncesini benimsemelerini sağlamaktır.

Bu yazımızda sizlere Türk dizilerini kötülemeye çalıştığımızı düşünmeyin.
Behzat ç, Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Üsküdara Giderken, Kanıt gibi Türk dizilerini izlemenizi, izlediyseniz yukarıdaki diziler ile bir karşılaştırma yapmanızı tavsiye ediyoruz.
Unutmayın ki en büyük güç bilgidir. Yanlış bilgi veren diziler yanlış yetişmemizi, yanlış düşüncelere sahip olmamızı sağlar. Buyüzden izlemeyin, izletmeyin !

Kaynak: izlemeyin, izletmeyin !

deeprock2 soulmy FBI

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Muhsin ASLAN Muhsin ASLAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 1086 / 244
  • Ticaret 1, (%100)
Okuduğum kadarıyla tamamen hakılısın hani arkasokaklarda demişsin ya

... geldiği vakit ekip aracı hep (olay yerinin yakınlarındadır) ve ... olay da bu zaten diziye göre anonsu olayın en yakınındaki ekibe yönlendiriyorlar burada bir problem yok aslında ama dediklerinize tamamıyla katılıyorum. Ülkemizde Leyla ile mecnun, İşler güçler gibi diziler varken gidipte pis yedili izleyen kişilerin beynindeki problemi :D isveçli bilim adamları bile çözemez galiba :D
gencisi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Kuaför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 45 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı

Okuduğum kadarıyla tamamen hakılısın hani arkasokaklarda demişsin ya

... geldiği vakit ekip aracı hep (olay yerinin yakınlarındadır) ve ... olay da bu zaten diziye göre anonsu olayın en yakınındaki ekibe yönlendiriyorlar burada bir problem yok aslında ama dediklerinize tamamıyla katılıyorum. Ülkemizde Leyla ile mecnun, İşler güçler gibi diziler varken gidipte pis yedili izleyen kişilerin beynindeki problemi :D isveçli bilim adamları bile çözemez galiba :D

anonsu olayın en yakınındaki ekibe yönlendiriyorlarsa yine sorun var :D demekki bu ekip mıknatıs gibi olayları hep yakınına çekiyo :)
Muhsin ASLAN

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 1086 / 244
  • Ticaret 1, (%100)

gencisi adlı üyeden alıntı

anonsu olayın en yakınındaki ekibe yönlendiriyorlarsa yine sorun var :D demekki bu ekip mıknatıs gibi olayları hep yakınına çekiyo :)

Sonuçta türk dizisi daha ne beklenebilir ki. (Türk dizisi deyince yanlış anlaşılmasın %80'ninden bahsediyorum :))

wmaraci
wmaraci

soulmy soulmy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 1722
  • Beğeniler 398 / 400
  • Ticaret 20, (%100)
Geçen sene okulumuzdaki öğrencilerimize İstanbul gezisi düzenlenmişti. Öğrenciler birçok tarihi yerlere götürüldü. Topkapı Sarayı falan.... Hiçbir öğrencide tık ses yok.

Ne zamanki boğaz turu yapıldı. Öğrenciler: "Aaaa! Şu bilmem ne dizisindeki yalı.", "Aaa! şu bilmem ne dizisindeki konak." Nasıl heyecanlanmışlar bir bilseniz...

Acı ama gerçek. :(

.

• Üyelik 06.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Kuaför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 45 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı

Sonuçta türk dizisi daha ne beklenebilir ki. (Türk dizisi deyince yanlış anlaşılmasın %80'ninden bahsediyorum :))

Makalenin sonunda belirttim zaten :) Bütün Türk dizileri böyle değil ancak %90 böyle...

soulmy adlı üyeden alıntı

Geçen sene okulumuzdaki öğrencilerimize İstanbul gezisi düzenlenmişti. Öğrenciler birçok tarihi yerlere götürüldü. Topkapı Sarayı falan.... Hiçbir öğrencide tık ses yok.

Ne zamanki boğaz turu yapıldı. Öğrenciler: "Aaaa! Şu bilmem ne dizisindeki yalı.", "Aaa! şu bilmem ne dizisindeki konak." Nasıl heyecanlanmışlar bir bilseniz...

Acı ama gerçek. :(

Aaa! bu çağatay ulusoy değilmi ? ÇAĞATAYYYYY !!!!
tarzında rezilliklerde var tabi :)
Muhsin ASLAN

kişi bu mesajı beğendi.

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)
Günümüz itibariyle bir tane bile izlenmeye değer türk dizisi olduğunu düşünmüyorum. Yerinde bir konu açmışsınız. Teşekkürler...
Muhsin ASLAN gencisi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 1086 / 244
  • Ticaret 1, (%100)

deeprock2 adlı üyeden alıntı

Günümüz itibariyle bir tane bile izlenmeye değer türk dizisi olduğunu düşünmüyorum. Yerinde bir konu açmışsınız. Teşekkürler...

Hocam o kadar tartıştık geldin noktayı koydun oldu mu şimdi :p :D :D :D
gencisi

kişi bu mesajı beğendi.

yefecrin yefecrin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)
ben diziyi tavsiye üzerine izlerim :)
bir arkadaşım özellikle yabancı dizi hastasırdır, onun önerdiği diziyi gözüm kapalı izlerim ve en son 2 dizi önerdi, 1 haftada bitirdim :) size de tavsiye ederim, 1.cisi grimm 2.cisi arrow beğeneceğinizden eminim

• Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 1086 / 244
  • Ticaret 1, (%100)

canisik adlı üyeden alıntı

ben diziyi tavsiye üzerine izlerim :)
bir arkadaşım özellikle yabancı dizi hastasırdır, onun önerdiği diziyi gözüm kapalı izlerim ve en son 2 dizi önerdi, 1 haftada bitirdim :) size de tavsiye ederim, 1.cisi grimm 2.cisi arrow beğeneceğinizden eminim

Hadi bakalım one piece izle tavsiye ediyorum bitir yiyosa 1 haftada :D :D :D

Ek olarak: Şakasına bu şekilde bir mesaj yazdım hocam tartışmaya dönmez inş.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al