400 domain'ın çoğunlukla istenilen kelimede ana sayfaya mı link verildi ? Bana öyle gibi geldi bu şekilde belki o kelimede filtre yemiş olabilirsin.

Alt kelimeler de çıkıyor musun ?

Yerinde olsam webmaster tools dan işe yaramaz linkleri reddeder. Daha sonra paravan bloglar açtıktan 1-1.5 ay sonra kaynak gösterme şeklinde link verirdim. Bir de artık ana sayfaya link verme işe yaramıyor. İlk önce alt sayfaları yükseltmeniz lazım. Alt sayfalar(kategoriler) yükseldikçe ana sayfada yavaş yavaş yükseliyor. Tavsiye edilen bu şekilde.

Ek olarak: eklediğiniz linke göre dediğiniz gibi 4-5 ekim de linklerinizi silmişsiniz. Bu linkler hepsi 1 aylık paravansa google paravan olduğunu sezdiyse ceza vermiş olabilir. Ama sildiğiniz linklerin etki etmesi 1 ayı bulabilir. Dediğim gibi ben yerinizde olsam kalitesiz linkleri reddederdim. Daha sonra onlar yerine tanıtım yazıları alırdım. Sosyal ağlarda da sitenin tanınmasını sağlardım.

Ayrıca artık nagivasyon, map gibi şeyler hep akıllı telefonlara geldi. Bu yüzden insanlar yoldayken falan hep nagivasyon falan kullanıyor. Telefonunda da genelde google maps oluyor.

Sitenizin diğer rakip sitelerden farkı nedir , yada insanlar google maps veya yandex harita varken neden sizin sitenizi kullansınlar ? gibi soruları kendinize sorun bence.

Eğer bir farkınız varsa mutlaka yükselirsiniz.