wmaraci reklam
lidertakipci

Sitenizin tüm seo sorunlarını bu başlık altında yanıtlıyorum

876 Mesajlar 148.401 Okunma
advertseo
wmaraci reklam

yasinolmez yasinolmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel İletişim Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 55 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
yasinolmez Adlı Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kusura bakma hocam aceleden site ismini unutmuşum sitemin ismi www.antreman.net

Neden üstte olduğunuzu bir önceki mesajımda cevapladım. Kod hatalarını düzeltmen elbette iyi olacaktır. Benim size önerim komple değişim geçirin. Türkiye’nin sayılı siteleri arasına girmek varken küçük çapta kalmamalısınız. Jenerik bir domaininiz var ve kullanmıyorsun. Alırken alıyorsunuz, iş yapacak adama bir tane boşta isim bırakmıyorsunuz, ne size yarıyor ne o kişiye. Projeyi koyup satsan alt limit 50 bin tl, makale adına bir şeyler giriyorsun ama yok bi numarası getirisi yararı öyle yatıyor site. Komple değiştir trend yarat öyle bakalım.

Hocam çok teşekkürler. Şuan günlük 1,50 - 2 dolar civarı adsense gelirim var. Sponsor pek bulamadım ama hitlerim iyi. Yapmak istediğim projeler var fakat hayata geçiremiyorum ki. Mesela bu projem hakkında başlık açmıştım ama yine nasıl yapacağımı bulamadım

"Şimdi sitem sporla vücut geliştirmeyle alakalı. Ben istiyorum ki bir üyelik sistemi yapayım, kullanıcılar üye olsunlar ve onlara ait bir bölüm olsun. Bu bölümde tarih tarih beden ölçülerini yazsınlar(fitness yapanlar bilir sürekli ölçüler kontrol edilir) ay ay ölçülerini kaydetsinler, hedeflerini yazsınlar hatta kendilerine antreman program oluştursunlar mesela ön kol programı seçsin sonra ordan hareketlerin resimlerini seçerek kendine bir program oluşturun vb(bu biraz daha ekstrem)

Sonuç olarak arkadaşlar böyle bir şey yapmak mümkün mü? Mümkünse nasıl? Sıradan wp eklentileri yeterli gelmeyeceği kanısındayım. Özel kod mu yazdırmak gerek? Tam olarak ne yapılmalı?"

demiştim ama cevap alamadım. Sen ne önerirsin abicim nasıl yapılır kime yaptırılır veya
 

 

wmaraci
reklam

NDorteOrg NDorteOrg www.ndorte.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster, Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 24 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Yanıtlandı

Ayrıca donla oynatan site! Nasıl mı?


Abi bu nedir ya ahahahahahahaha

Bu arada Ahmet Hocam elimde paravan olarak 160 adet domain var ve hepsine ayrı içerik girmek sıkıntılı bir iş. Ben bu sitelerin hepsine kendim yazdığım özgün makaleleri paylaşsam, altlarına da muse etiketi ile içlerinden birine kaynak belirtsem sıkıntı olur mu ? Tek makaleyi 160 adet sitede paylaşsam yani ? Ama her makalede ayrı siteyi kaynak göstereceğim.
 

 

kacigul kacigul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ahmet Hocam Merhaba;

Soru-Cevapların bir kısmını okudum, Biraz daha özelleştirerek bir sorum olacak.

Şimdi bir e-ticaret sitesinin kurulumunu yaptım. Ürünler genel olarak üçerli dörderli gruplar halinde kategorilenmiş durumda. Her kategorinin içindeki ürünler neredeyse birbirinin aynısı. Bu sebeple açıklamalarda birbirinin aynısı. İlk 3-4 ay boyunca birbirine göre kopya içerikler site içerisinde kullanılmış oldu. Daha sonra canonical etiketi kullanarak bunları ayırmaya çalıştım. Canonical kullanımı konusunda bir tecrübem de yok. Sadece yazıların başına html satırına bu kodu ve aynı olduğu içeriğin adresini ekledim. Sonuç olarak son 3-4 aydır sitede hiçbir gelişme yok. Toplam 8 ay oldu. Anahtar kelimelerde ortada yokuz bile. Bu başlarda yapılan kopya içerik hatasını tamamen temizlemek için neler yapılabilir..?
 

 

teknoonur teknoonur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek EEM Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 207 / 112
  • Ticaret 2, (%100)
bir de sef linklerin şuan bir önemi var mı merak ettim? bilen var mı?
 

 

http://onurkinay.com.tr
wmaraci
wmaraci

AhmetYilmaz AhmetYilmaz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 258
  • Beğeniler 11 / 315
  • Ticaret 7, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Ülkelerin algoritmaları farklı iken bütün aramaları nasıl kaplayacağız? Siteadı.com/tr için ayrı strateji siteadı.com/en için ayrı mı? Baya güldüm hocam bu arada söylemeyi unuttum :D


Henüz yeni müsait oldum. Bu kapsamlı bir konu, sonra tekrar hatırlatırsan o konuya da değinelim. Şuanki zamanı biriken sorulara yönlendirirsem daha fazla bekletmemiş olurum arkadaşları. Önemli bir konu olduğunu unutma ama. Yurt dışındaki türk sayısı Türkiye’deki Türk sayısından fazla. Asıl ziyaretçi dışarıda ve bizimkiler Google com tr ye göre çalışma yaptığından yurt dışı aramalarında rakip çok az ama farkında değiller tam anlamıyla. Bu yüzden bu konu önemli eğer e ticaret sitesi değilseniz.

Ek Olarak:

izmirtabela adlı üyeden alıntı

izmirtabela.com
web sitemin index'i google da çıkmıyor alt sayfalardan alakasız bir sayfa çıkıyor.
seo çalışması olarak backlink,footer link, site içi kod düzenlemeler dahil ne gerekiyorsa yaptırdım-yaptım
ama sonuç değişmedi.
4-5 ay kadar önce bu siteyi 301 yönlendirme yapmıştım yaklaşık 3 ay oluyor bunu kaldırdım...4-5 ay kadar önce tüm tabela kelimelerinde türkiye çapında 1. sıradaydım.
tekrar eski yerime nasıl çıkarım.


Öncelikle tek index dosyası barındırın. Sonra robots dosyanızı buna göre düzenleyin. Bana sorarsanız robots dosyası kullanmayın, yani bu şekilde olacağına hiç olmaması daha yararlı. Arama motorunda görünmek için bu şart değil. Bir domain aldığınızda, Google arama motorunda çıkmak listelenmek için o domaini url ekleyiciye eklemenize bile gerek yok. Hiçbir backlinkiniz olmasa da, Google bundan haberdar oluyor zaten siz eklemişsiniz eklememişsiniz fark etmiyor. Ki robots dosyasına bu şekilde hiç hiç gerek yok. Ana url niz Google veri tabanında yok, ama diğer bazı url ler var. Bu tamamen sizinle alakalı bir problem Google ile değil. İndex i teke düşürüp ya robots dosyasını buna göre değiştirin yada kaldırın tamamen. Vakit önemli benim için diyorsanız bir iki imleme sitesine ana url yi ekleyin yeter.

Ek Olarak:

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Şu son iki yorum.. Ah önyargılar ah. Hocam bir soru sormuştum ona ilave bir sorum daha var. İmzamdaki siteye tasıdım eski sitemi. Simdi baktım eski sitemin indexleri silinmiş yönlendirme yaptığım için ancak yeni sitemin index sayısı eskisinin yarısı gibi bir değerde. Ayrıca bir iki günlük yazımı google hala indexlememiş. Eski yorumlarda buna benzer konu geçiyordu ancak taşıma sonrası böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Özel bir şey var mıdır? Yoksa devam ediyorum içerik girmeye site içi seo yapmaya kısaca :)

Ek olarak: Taşıma 1 hafta kadar önce yapıldı, google'a haber verildi. Yönlendirme iki gün önce yapıldı. Bu aradaki zaman kaybı duplicate content konusunda inşallah başımı ağrıtmaz.


Sühacım sıkı takipçisisin bu konunun. Bu konuları aş, cevabı sen zaten biliyorsun. Yeni bir site 100 içerik girdi, eski bir sitenin 100 içeriği var. İkisinin index sayısı hemen aynı olur mu? Olmaz. Her ne kadar her domain eşit olsa da, bu eşitlik sadece hak tanıma eşitliğidir. 10 yıllık bir site düşün 2 bin indexi var demiyorum bak, 2 bin içeriği var. İndex sayısı ile içerik sayısı eşit değildir. İndex sayısı her zaman daha fazladır. Etiket gibi url leri de aldığı için bu. 2 bin indexi olan 10 yıllık bir site var diyelim. Sen domain aldın 2 bin içerik girdin diyelim. Eşitlik söz konusu değil burada. 10 yıllık domainin istikrar, ziyaretçi, hemen çıkma oranı, tık ortalaması gibi bir çok etkende oturmuşluğu vardır ama sende yoktur. Dolayısı ile eşitlik bu değil. Eşit derken, o ne aşamadan geçti ise sende aynısından geçersin demek. Diğer türlü 10 yıllık içeriği oturmuş bir siteye karşı 2 günde rakip olunsa idi bu zaten adalet olmazdı torpil olurdu. O halde, siteni değiştirdin. İçerik aynen aktarıldı. Fakat aktarılamayan etkenler var, ziyaretçi, istikrar, tık oranı vs vs. Bunu zaten biliyorsun sen. Cevabı biliyorsun. Bu durumdan kaynaklı olarak yaşadığın durum normal doğal ve zaten olması gereken. Takma devam et sen. Bu bir problem değil çünkü.

Ek Olarak:

sigma adlı üyeden alıntı

Merhaba,
sitelerimize bot ile içerik çekmemizde doğru mu yada tamamen özgün içeriklerle mi beslemeliyiz.


Özgün içerik nedir? Öncelikle bunu bilmemiz gerekiyor. Özgün içerik, sizin yazdığınız içerik demek değil. Fakat bot konusunda kısaca şunu söyleyebilirim. Bot kötü bir olay değil. Google için kalitenin önemi, popülerliğin öneminden daha az. İçerikleriniz kaliteli olabilir, ama aranmıyorsa, ilgi görmüyorsa bir şey elde etmiş sayılmazsınız. O halde bot konusunda sıkıntı yok, ki bizzat denemelerim de çok olmuştur bot konusunda. fark etmiyor. Aksine botla çekip, sıralamada orijinal sitesinden önde çıkıyorsun. Önemli olan genel yüzdelik durumun. Orijinal sitede tutulan 5 içerik var ve toplamda 300 içeriği var diyelim. Sen botla yada kopya yaparak 300 içerik girdin, ama tutulan içeriğin 5 değil 50 diyelim. Bu durumda aynı aramada orjınal siteden daha önde çıkarsın. Önemli olan bot kullananlar için, her önünüze gelen içeriği çekmemek. Seçici olun yeter. Sıkıntı yok.
Elbette şöyle bir durum söz konusu, bu iş etik midir. Benim cevabım şu, hürriyetten çekiyorsan etiktir, forumdaki başka bir arkadaşın sitesinden çekiyorsan değildir. Bot, hacklink gibi kavramlarda etik midir tartışması olur. Elbette değil hiçbiri. Fakat pembe bulutlarda yaşamıyoruz. Zamanın şartlarına göre yaşıyoruz, yaşamak zorundayız. Bu yüzden eğer botla çektiğin yer etik kişiler değil ise, direk al. Kimse sana acımaz, etik olacağım diye aç kalmandansa, robin hood ol, kötü zenginlerden al. Seçici ol alırken yeter. Seo açısından hiçbir sakıncası yok bu şekilde. Eksisi değil artısı olur.

Ek Olarak:

kadirkara adlı üyeden alıntı

ilahidinle100.com bir incelermisiniz


Hayır için yaptı iseniz bakayım. Adsense parası kazanmak için yaptıysanız izninizle affınıza sığınarak ben bu siteye bakmayayım. Şahsi değil, bu içerikteki sitelere karşı takındığım bir tutum.

Ek Olarak:

yasinolmez adlı üyeden alıntı

Hocam çok teşekkürler. Şuan günlük 1,50 - 2 dolar civarı adsense gelirim var. Sponsor pek bulamadım ama hitlerim iyi. Yapmak istediğim projeler var fakat hayata geçiremiyorum ki. Mesela bu projem hakkında başlık açmıştım ama yine nasıl yapacağımı bulamadım

"Şimdi sitem sporla vücut geliştirmeyle alakalı. Ben istiyorum ki bir üyelik sistemi yapayım, kullanıcılar üye olsunlar ve onlara ait bir bölüm olsun. Bu bölümde tarih tarih beden ölçülerini yazsınlar(fitness yapanlar bilir sürekli ölçüler kontrol edilir) ay ay ölçülerini kaydetsinler, hedeflerini yazsınlar hatta kendilerine antreman program oluştursunlar mesela ön kol programı seçsin sonra ordan hareketlerin resimlerini seçerek kendine bir program oluşturun vb(bu biraz daha ekstrem)

Sonuç olarak arkadaşlar böyle bir şey yapmak mümkün mü? Mümkünse nasıl? Sıradan wp eklentileri yeterli gelmeyeceği kanısındayım. Özel kod mu yazdırmak gerek? Tam olarak ne yapılmalı?"

demiştim ama cevap alamadım. Sen ne önerirsin abicim nasıl yapılır kime yaptırılır veya


Site senin karar senin. Bu bilginin yanında, benim düşüncem şu, öncelikle günlük 2 dolar gelir demek, ayda 60 dolar gelir demek. Ayda 60 dolar gelir demek, boş insan demek. Bu vesile ile siteyi komple değiştirmen kanısındayım. Bahsettiğin projeye gelince, ben bu sitenin sahibi olsa idim bunu yapmazdım. Tutup tutmayacağını bilemem. Şahin K. Diye bir adam tuttu bu memlekette(: Yani tuta da bilir. Belli olmuyor ki bu işler Türkiye’de. Ama ben olsaydım bunu yapmazdım. Antreman, kelimesini sadece spora yoğunlaştırmaz, daha çok zekaya yoğunlaştırırdım. Zeka konusunda bir site yapardım. Bu memlekette herkes en zekidir. Bu yüzden herkes bi bakar. İçerikte de iyi olursan, zaman zaman girip beyin egzersizi yapar. Ki faydalıdır da. Bahsettiğim zeka soruları yayınlayan bir site değil. Eğer bahsettiğin projede eminsen bakalım neler yapılabilir. Emin değilsen ne yapacağınaq önce karar ver site sahibi olarak, ona göre bir yol çizelim site için

Ek Olarak:

NDorteOrg adlı üyeden alıntı

Abi bu nedir ya ahahahahahahaha

Bu arada Ahmet Hocam elimde paravan olarak 160 adet domain var ve hepsine ayrı içerik girmek sıkıntılı bir iş. Ben bu sitelerin hepsine kendim yazdığım özgün makaleleri paylaşsam, altlarına da muse etiketi ile içlerinden birine kaynak belirtsem sıkıntı olur mu ? Tek makaleyi 160 adet sitede paylaşsam yani ? Ama her makalede ayrı siteyi kaynak göstereceğim.


(: Şarkı hoşuma gitmişti. (Site ile bir bağım yok)

Sorduğun soruların yanıtı hayır. Eğer elinde 160 domain varsa sen bu işi ciddiye alıyorsundur. Ben son günlerde eğitecek, seo uzmanı yetiştirecek kişi arıyorum. Bir beklentim yok bu arada. Sadece bilmeniz için ve yardımcı olmanız için diğer arkadaşlara. Eğer düşünürsen mesaj at bana.
Rekomedya sigma

kişi bu mesajı beğendi.

lhteam lhteam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 8 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Ahmet Hocam verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekür ediyorum .

Benim websitemin sorunu içerik kısmında .

www.rankdoor.com

Büyük bir hevesle açtığım projeyi gösterdiğim herkes beğeniyor . Fakat buna rağmen ben tanıtamıyorum . Çünkü websitem ile alakasız kelimelerden ziyaretçi geliyor .

Genellikle ziyaretçiler adult kelimelerden siteme ulaşıyor . Tahmini adult site 10 bin civarında 200 bin kadarda normal site var ama buna rağmen google bana adult kelimelerden ziyaretçi getiriyor . Ben bu 10 bin adult siteyi yaklaşık 200 e falan düşürdüm ona rağmen halen adulttan ziyaretçi geliyor .

Size sormak istediğim şey ben bu sitemi nasıl alakalı kelimelerde yükseltirim ?

Ayrıca hergün yaklaşık 1000 site tarıyordum . Şimdi günlük 20 siteye düşürdüm . Fazla içerik girmemin zararı varmıdır . Sitem için önerileriniz nelerdir .
 

 

alkan alkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 187
  • Beğeniler 30 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam merhaba ilk once verdiginiz bu destekten dolayı cok tesekkur ediyorum. Benim boyle bir sıkıntım var daha once de kac kere size danışmıştım.
Sitem 3. Sayfa da idi güncellemeden sonra 2. Sıraya geldi. 1 haftadır 2. Sırada bugün baktığımda sitem arama motorundan silinkid 74. Sıraya kadar gerilmiş.
Haberleri ajanstan aliyorum ozgunlestirerek yayınlıyorum.

Webmastertools'a baktığımda benimle aynı temayı kullananlar bana bağlantı vermiş burçlar filan.
Bunun nedeni nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
 

 

mrrssy mrrssy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek memur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Yaklaşık bir senedir Ahmet bey bu konu altında soruları yanıtlamış ve devam ediyor. Bir kısmını okudum, yararlı bir kaynak olmuş SEO hakkında SSS gibi. Şimdilik sorum yok ama yaptığınız işten dolayı sizi tebrik etmek istedim sadece. Ücretli danışmanlık kıvamında ücretsiz destek, süpersiniz..
 

 

ccc

matrax matrax Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Satış danışmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
artikburada.com
eskiden sonuçlarda üstlerde çıkarken artık altlarda çıkmaya başladı ve hit acayip bir şekilde düştü 10k+ dan 500-600 lere.

Herhangi bir seo çalışması yapılmadı düzenli olarak günlük 5 içerik girilip devam ediyorum ama 500-600 hit için birşey yapasım gelmiyor içimden.

değerlendirirseniz sevinirim. iyi çalışmalar.


ek olarak : bugün hitlerde bir değişiklik var saat şuanda 17:45 tekil hit 1100 bariz artış var yaklaşık 15 gündür 400-500 gidiyordu. Tek yaptığım değişiklik dün oldu o da video öncesi reklam ekledim ve .htaccess dosyasına

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} http://www.lienscash\.com

bu kodu ekledim

neden olmuş olabilir hit artışı?
 

 

AhmetYilmaz AhmetYilmaz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 258
  • Beğeniler 11 / 315
  • Ticaret 7, (%100)

kacigul adlı üyeden alıntı

Ahmet Hocam Merhaba;

Soru-Cevapların bir kısmını okudum, Biraz daha özelleştirerek bir sorum olacak.

Şimdi bir e-ticaret sitesinin kurulumunu yaptım. Ürünler genel olarak üçerli dörderli gruplar halinde kategorilenmiş durumda. Her kategorinin içindeki ürünler neredeyse birbirinin aynısı. Bu sebeple açıklamalarda birbirinin aynısı. İlk 3-4 ay boyunca birbirine göre kopya içerikler site içerisinde kullanılmış oldu. Daha sonra canonical etiketi kullanarak bunları ayırmaya çalıştım. Canonical kullanımı konusunda bir tecrübem de yok. Sadece yazıların başına html satırına bu kodu ve aynı olduğu içeriğin adresini ekledim. Sonuç olarak son 3-4 aydır sitede hiçbir gelişme yok. Toplam 8 ay oldu. Anahtar kelimelerde ortada yokuz bile. Bu başlarda yapılan kopya içerik hatasını tamamen temizlemek için neler yapılabilir..?


Anahtar kelimeleriniz neler? Önemli kelimeler mi? Basit kelimeler mi? Site adresinizi bana iletirseniz bakabilirim.

Ek Olarak:

teknoonur adlı üyeden alıntı

bir de sef linklerin şuan bir önemi var mı merak ettim? bilen var mı?


Var, sadece bununla 1. olamazsınız elbette, ama etkenlerin içinde önemli bir yeri var. Kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ek Olarak:

lhteam adlı üyeden alıntı

Ahmet Hocam verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekür ediyorum .

Benim websitemin sorunu içerik kısmında .

www.rankdoor.com

Büyük bir hevesle açtığım projeyi gösterdiğim herkes beğeniyor . Fakat buna rağmen ben tanıtamıyorum . Çünkü websitem ile alakasız kelimelerden ziyaretçi geliyor .

Genellikle ziyaretçiler adult kelimelerden siteme ulaşıyor . Tahmini adult site 10 bin civarında 200 bin kadarda normal site var ama buna rağmen google bana adult kelimelerden ziyaretçi getiriyor . Ben bu 10 bin adult siteyi yaklaşık 200 e falan düşürdüm ona rağmen halen adulttan ziyaretçi geliyor .

Size sormak istediğim şey ben bu sitemi nasıl alakalı kelimelerde yükseltirim ?

Ayrıca hergün yaklaşık 1000 site tarıyordum . Şimdi günlük 20 siteye düşürdüm . Fazla içerik girmemin zararı varmıdır . Sitem için önerileriniz nelerdir .


Olağan bir durum. Siteniz adult kategorisinde ele alınmamış. Bu yüzden adultta çıkıyorsunuz daha çok. Çünkü aranması yüksek ve rakibiniz az. Rakip az şöyle ki, rakipler adult site, siz değilsiniz, bu sebeple siz o rakibe göre daha güvenilirsiniz. Anahtar kelimeleriniz ile sitenizi ilişkilendirin. Elbette anahtar kelimelerinizin ne olduğunu bilmem de gerek

Ek Olarak:

alkan adlı üyeden alıntı

Hocam merhaba ilk once verdiginiz bu destekten dolayı cok tesekkur ediyorum. Benim boyle bir sıkıntım var daha once de kac kere size danışmıştım.
Sitem 3. Sayfa da idi güncellemeden sonra 2. Sıraya geldi. 1 haftadır 2. Sırada bugün baktığımda sitem arama motorundan silinkid 74. Sıraya kadar gerilmiş.
Haberleri ajanstan aliyorum ozgunlestirerek yayınlıyorum.

Webmastertools'a baktığımda benimle aynı temayı kullananlar bana bağlantı vermiş burçlar filan.
Bunun nedeni nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim


Önceki cevaplarda detaylı bilgi mevcut. Geriye düşmeden önce ne yaptığınız nasıl bir işlem uyguladığınızı bilmek gerek. Eğer bu değil ise, dış anti seo uygulanma ihtimalini kontrol etmek gerek. Bir site durduk yere bu kadar gerilemez. Eğer o cevaplarda yeterli bilgi edinemezseniz, site adresinizi bana iletin bakalım.

Ek Olarak:

mrrssy adlı üyeden alıntı

Yaklaşık bir senedir Ahmet bey bu konu altında soruları yanıtlamış ve devam ediyor. Bir kısmını okudum, yararlı bir kaynak olmuş SEO hakkında SSS gibi. Şimdilik sorum yok ama yaptığınız işten dolayı sizi tebrik etmek istedim sadece. Ücretli danışmanlık kıvamında ücretsiz destek, süpersiniz..


Teşekkür ederim gerçekten
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al