-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
sitesi yeniyse normaldir.
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
asphalt kelimesi bile ayda ortalama 110 kere aranıyor türkiye de? asphalt 8 hilesi 3 kere aranıyordur bunun 2sini sen arıyorsundur zaten ondada adamın sitesine giriyorsundur sonra niye birinci sırada :)
maybe 1 day! but not today! | w2z.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sitesinde reklam yok + vaadettiği içeriği de sunmuş spam da yapmamış garipsenecek ne var ki şu sitede ? Üstelik blogger tabanlı google denetimi altında yapmış ne yaptıysa yani mouse hareketleri bile kayıt altında kontrol altında post giriyor . Eminim güzel paylaşım da alıyordur konuları çünkü işe yarayacak şeyler . Yorumlarla da sayfalar sürekli destekleniyor , kendi de yorumları cevaplamış konu hep güncel kalıyor sinyali de google a veriliyor.
Alexa backlinklere baktığınızda sadece 8 backlinki var görülen 4 tanesi herkese backlink veren sabit dandik yerler diğer bi tanesi hürriyet hürlist diğr 3 tanesi de eminim yine kıytırık yerlerdir. Hacklinklik bi durum yok yani . Üstelik şu sıralar amatörce yapılan hacklink dahil herşey cezaya sebep oluyor hacklinkle dahi olsa yükselmeyi becermişse tebrik edilmesi gerek öyle aldım çıktı olmuyor geçen sene sonlarında ki gibi . Araştırdığınızda hacklink bulup da ilk sırada bak hacklink dediklerinizin bir çoğu o linkleri çoktan reddetmiştir bile , google karşısında doğal görünmek için de kaldırtmıyor linkleri yine orada tutuyorlardır , abi kusura bakma düzeltiyorum diyip kaldırmaları daha kötü sonuçlar getirir kabullenmek anlamına gelir google nezdinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
NedensizPostalar adlı üyeden alıntı
ayda 110 keremi :D şakamısın arkadaş?
adamın sitesinde en fazla zaten 35 tane içerik var hepside hileyle ilgili ve anlık olarak 90 kişi online.
önce yazdıklarıma gözünüzle bakın. Ben "asphalt" kelimesi ortalama ayda 110 kere aranıyor Türkiye'de dedim. Şakamı gerçekmi google a sor istersen sen google dan daha iyi biliyorsan kamera şakası olursun artık :) Bir kere azıcık kafa yorma zahmetinde bulunsanız "asphalt 8 hilesi" cümlesinde zaten google da kaç tane rakip var görürsün. İkinci ben "asphalt" kelimesi BİLE ayda ortalama 110 kere aranıyorken "asphalt 8 hilesi" kaç kere aranırkide bu cümlede 1 sırada çıkmasını hacklink e bağlıyorsun onu anlamadım? Ben "ben şakayım ama NedensizPostalar kamera şakası" cümlesinde 1 sırada çıksam hacklink mi yapmış olucam. :) Tabi insan önce ukalığını yenmeliki birileri ona birşeyler açıkladığında anlamaya çalışsın.
maybe 1 day! but not today! | w2z.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Şaşılacak bir durum yokki ortada?, bunun gibi benimde sitem çoğu kelimede üst sırada sayılır.
Ayrıca blogspotta hacklink olayı yok diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
80, (%100)
Adama bir güzel wmaracı ve ***'dan da reklam yapıp,backlink kazandırdın :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Blogspot olmasının sadece index hızında etkisi olur. Onun dışında pek bir etkisi olacağını sanmıyorum.
Onun dışında kelimelerin rekabeti düşük.(Google Adwords)
Bunun dışında site aranan kelimenin karşılığını veriyor yani kullanıcıyı memnun ediyor. Doğal olarak sitede kalma süresi bir hayli fazla.
Üst sırada bulunmak için daha ne gibi özellikleri olmalı ki acaba?