İsa adlı üyeden alıntı

Ayarlar --> Arama tercihleri --> Meta Etiketler --▼ Açıklama özelliğini etkilenleştirin ve blogunuzla ilgili açıklamayı girin. Bu ayarı uyguladıktan sonra yeni yazı girdiğiniz kısımda bu alan çıkması gerek.

Bunları yaptıktan sonra aşağıdaki meta etiketini temanızda kaldırın.

Bundan sonra resimde gördüğünüz arama açıklaması kısmına girdiğiniz yazı açıklaması kaynak kodlarınızda görüntülenecek :)

Bu arada @LikeSend in yöntemi ile yazılara eklediğiniz etiketleri de indekletebilirsiniz bunun da çok faydası olur sitene.

Çok teşekkürler hocam :)

Ek Olarak:

LikeSend adlı üyeden alıntı

Yaptığın doğru bende uzun süredir blogger kullanıyorum benzer durumu yaşadım senin yaptığın şekilde kaldırarak çözdüm. Seo puanına falan da bakma yaptığının sana katkısı daha fazla . Aynı yöntemi kullandığım site hiti 1.5-2m aylık yani için rahat olsun

İsa nın yazdığı o sağda ki yere yazmayı da düşündüm ama çok uzun iş olacaktı günde 50-120 arası post giriyorum uğraşmaya gerek duymadım , zarar da görmedim. Daha faydalı olacağını da sanmam .

Bir de kategori olarak etiketleri kullanıyorsan şunu yapmanı tavsiye ederim :
Robots.txt dosyanı tam olarak bu şekilde ayarla searchları engelleyen satırı kaldır bu şekilde olsun

User-agent: Mediapartners-Google
Disallow:

User-agent: *

Allow: /

Sitemap: http://burada senin url adresin var zaten/feeds/posts/default?orderby=UPDATED

Hocam bu tam aradığım cevap oldu teşekkürler :)