Kullandığın resimleri en-boy oranlarını koruyarak kullanırsan daha estetik bir görünüm elde edersin (bazı karakterlerde oranın bozulduğu açık bir şekilde belli oluyor), ayrıca ölçek konusunda da belirleyeceğin birkaç sabit değerden sapmamanı tavsiye ederim. Her görsel farklı yerlerden alındığı için kendi ışıklandırmasını da koruyor haliyle, ancak bütün olarak baktığın zaman ışıklandırma ve yerleşimin düzensiz olması rahatsız ediyor.
Lütfen bunu yapıcı bir eleştiri olarak kabul et. Anladığım kadarıyla kendini geliştiriyorsun bu yüzden hevesini kırmak istemem, yukarıda listelediğim konulara dikkat edersen bence çok daha güzel işler yapabilirsin. Bu arada söylemeden geçmeyeyim Person of Interest izleyen birilerini görmek sevindirici, yakın çevremde abuk subuk diziler yerine kaliteli dizi izleyenlerin sayısı bir elin parmaklarından az ne yazık ki.
Lütfen bunu yapıcı bir eleştiri olarak kabul et. Anladığım kadarıyla kendini geliştiriyorsun bu yüzden hevesini kırmak istemem, yukarıda listelediğim konulara dikkat edersen bence çok daha güzel işler yapabilirsin. Bu arada söylemeden geçmeyeyim Person of Interest izleyen birilerini görmek sevindirici, yakın çevremde abuk subuk diziler yerine kaliteli dizi izleyenlerin sayısı bir elin parmaklarından az ne yazık ki.
Harolf Finch i ortaya koymamın sebebi daha zeki ve tecrübeli bir aktör olmasıdır. Son 2 yıldır hiçbir Türk dizisini takip etmiyorum :) Yanlış anlaşılmasın bir Türk düşmanı değilim ancak kalitesizliği ve yalanlar üzerine kurulmuş senaryoları gördükçe televizyonu kaldırıp atasım geliyor. Belki ben yanlış düşünüyorum ama Person Of Interest izleyen insanla, pis yedili izleyen insan aynı zekada değildir diye düşünüyorum...
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım, bu kapak fotoğrafını öylesine yapmak geldi içimden, aslında fotoğrafta Prison Break 'de olucaktı ancak yer kalmadığı için olmadı :) Bir sonraki çalışmamda umuyorum ki beni daha başarılı görüceksiniz. Teşekkürler...