Harolf Finch i ortaya koymamın sebebi daha zeki ve tecrübeli bir aktör olmasıdır. Son 2 yıldır hiçbir Türk dizisini takip etmiyorum :) Yanlış anlaşılmasın bir Türk düşmanı değilim ancak kalitesizliği ve yalanlar üzerine kurulmuş senaryoları gördükçe televizyonu kaldırıp atasım geliyor. Belki ben yanlış düşünüyorum ama Person Of Interest izleyen insanla, pis yedili izleyen insan aynı zekada değildir diye düşünüyorum...
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım, bu kapak fotoğrafını öylesine yapmak geldi içimden, aslında fotoğrafta Prison Break 'de olucaktı ancak yer kalmadığı için olmadı :) Bir sonraki çalışmamda umuyorum ki beni daha başarılı görüceksiniz. Teşekkürler...
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım, bu kapak fotoğrafını öylesine yapmak geldi içimden, aslında fotoğrafta Prison Break 'de olucaktı ancak yer kalmadığı için olmadı :) Bir sonraki çalışmamda umuyorum ki beni daha başarılı görüceksiniz. Teşekkürler...
kesinlikle bende türk dizisi seyretmem person of interest çok severek izlerim lakin sizin " Person Of Interest izleyen insanla, pis yedili izleyen insan aynı zekada değildir diye düşünüyorum..." bu cümleniz çok çok saçma ve insanları küçük düşürmektedir.