Merhaba Arkadaşlar.
Öncelikle fikrim biraz yazılıma ilgi duyanlara odaklı olacak ben lise birden beri bir yazılım dili öğrenmek istiyorum ve şuan php, ajax, html, flash ve adobe photoshop ,illistratörde bir web tasarımcı/yazılımcının bilmesi gerek çoğu konuya hakimim. Uzun zamandır ufak ufak web site porjelerinde çalıştım ve şu an bir ofisim ve bir ekibim var. Projeme geçersek belki bir çok sitede vardır böyle uygulamalar ama ben bir web sitesi üzerinden haftalık 2 3 tane php bir web sitesi nasıl yapılır şeklinde en ince detayına inerek anlatacağım. Bu web sitemi ücretli yapmayı düşünüyorum bu ücret bu işe göre çok cüzi miktarda olacak diyebilirim mesela aylık 20 30 lira. Bu ücreti almamın sebebi ise öğrencilerim bu videoları izledikten sonra bana istediği kadar soru sorabilecek ama ücretsiz yaparsam ya bir girim bakım deyip soru sorup çıkan çok olabilir yani amacım öğrenmek isteyen arkadaşları bulmak ve onlara tam anlamıyla benim öğretmemi amaçlamak. Hemde burda emeğimin karşılığını diğer eğitimlere göre çok cüzi miktarda da olsa almam bana şevk verir.
Sizler ne düşünüyorsunuz bana biraz fikir verirmisiniz?