-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yorumunuza yazacağım cevap takip etmeyebileceğinizi düşündüm.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
reklamveren ne kadar zenginse size gelen para yüksek olur
webit kongre konusundan 5 tl teklif aldım, sosyal medya dönüşümü iyi bende, sosyal medyayı kullananlara daha fazla verebilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
depresan adlı üyeden alıntı
reklamveren ne kadar zenginse size gelen para yüksek olur
webit kongre konusundan 5 tl teklif aldım, sosyal medya dönüşümü iyi bende, sosyal medyayı kullananlara daha fazla verebilir
O oran tam olarak doğru değil. Teklif başına size ödenecek ücreti reklam veren ajans değil, Bumreang belirliyor.
Bu arada webit teklifi size de mi ingilizce geldi? Tamamı Türkçe içerikli bir blogum olduğu için bu telkifi çok saçma buldum ve yayınlamadım. Bumerang'ın bugüne kadar gördüğüm en saçma hareketiydi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bence bumerang vermiyor, reklamveren bumeranga para veriyor, bumerang bize veriyor. ya da madalyonun görünmeyen tarafı vardır bilemiyorum.
evet webit içeriği ingilizce geldi. saçma oldu bu ama yayınladım ben. 50 tl bakiye oldu bununla birlikte. bir 5 tl daha gelse ödeme isteyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
depresan adlı üyeden alıntı
bence bumerang vermiyor, reklamveren bumeranga para veriyor, bumerang bize veriyor. ya da madalyonun görünmeyen tarafı vardır bilemiyorum.
evet webit içeriği ingilizce geldi. saçma oldu bu ama yayınladım ben. 50 tl bakiye oldu bununla birlikte. bir 5 tl daha gelse ödeme isteyeceğim.
Bumerang’ın bir yayıncı katoloğu vardır. Reklam vermek isteyen firma ya da ajans, hazırladığı içeriğin bu katalogdan hangi bloglara gönderileceğine kendisi karar verir. Yayıncı kataloğunda bloglar konularına, trafiklerine, popülaritelerine ve teklif ücretlerine göre sınıflandırılır. Reklam veren firma ya da ajans, bu katalogdaki çeşitli filtreleri kullanarak sadece teknoloji blogları, trafiği aylık 20bin olan bloglar veya 30-50 TL ücret aralığındaki bloglar gibi seçimler yapabilir. Kampanyanın içeriği ve bütçesine buna kendisi karar verir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam 9 TL 'lik bir teklif aldım, yayına soktum baktım onay sürecini daha önce bir kaç defa da yaptıkları gibi uzatacaklar ve teklifi kaçıracağım, hemen iletişim bölümünden onay sürecinin uzamasından duyduğum sıkıntıyı anlatan bir mail attım. Adamlar reklamı html olarak gönderdiği ve direkt kopyala yapıştır olan, kesinlikle değişiklik yapmayınız diye ısrarla belirttikleri reklamda "bunu niye buraya koymadınız" gibi kendi ilkelerine ters düşen bir cevap yolladılar bana :) Yani dikkat edin onay süreci ayağı ile zaten 3 gün süren reklam tekliflerini kaçırmanızı sağlayıp paranın üzerine yatıyorlar.
BinbirMedya
Webbiu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba,
Bumerang çok yararlı birşey eskiden bir sitem için kullanıyordum 50 tl çektim ? sorunsuz şuanda teklifler alıyorum ileride yavaş yavaş artmaktadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu Nisan'da açmıştım. Azcık birazcık hortlamış :)
bu devirde tabiata güvenip işe başladık; ondan mı böyle oldu acaba?