Öncelikle yorumlarınız için teşekürler.
Normalde sitemde kendi yazdığım sistemi kullanıyordum.Yaklaşık 1 sene önceydi ve acemice yazmıştım.Özellikleri çok iyiydi eski sitemin ama güvenlik ve seo konusunda eksikler yüzünden eski sitemi buna çevirdim.

Bu script evet çoğu sitede var ama benim sitemdeki farklı.Ek modüller ekledim.Birincisi Seo Score aracı ekledim.Bu araçla sitenizin seo değerini öğrenebilirsiniz.Sitemap kontrolünden,anahtar kelimelerin sayfayla uyumlarına,title uyumununa,resim etiketlerine kadar birçok kontrol yapıyor ve size seo değerinizi veriyor.
Tabi %100 doğru değer verir diyemem ama şu ana kadar en iyi seo değerini veren site benimkini gördüm.

Whois değerin aracı ile Whois bilgilerinizide öğrenebiliyorsunuz.Ayrıca ülke traffic değerlerinide görebiliyorsunuz.Yeni bir araç daha sunacağım ve o süper olacak,hiç bir analiz sitesinde yok ama şu an sunmayacağım.Biraz daha zamanı var.

Bu siteye yeni bir sistem yazıyorum ve böyle kalmayacak site.Şu anlık böyle gidiyor.Ve gidiş umutlu.

Wmaraci.com gerçekten güzel bir site.Belki benimkinden daha iyidir.Herkese göre değişir.Ama benim sitemin açıkçası en büyük avantajı ingilizce olması.İngilizce bir domaine sahip olması.

Arkadaşlar sitede gördüğünüz eksikleri veya isteklerinizi söylerseniz,şöyle birşey ekleyebilirsiniz derseniz çok güzel olur benim açımdan.Yorumlarınız için çok teşekür ederim.

Ek Olarak: Ayrıca warez konusunda birşeyler söylemek isterim.Kullandığınız windows sürümünden,Kullandığınız programlardan,scriptlere kadar çoğunu zaten warez kullanıyoruz.Aslında hepimiz birer hırsızıs.
Ama şöylede bir gerçek varki,her parayla satılan araca,programa para verecek durumda değiliz.Keşke yeterince param olsada,her programı parayla kullanabilsem.Çünkü bir yazılımcı olarak çok iyi anlıyorum bu durumları.
Gözlerim ağrıyarak,uyumayarak,kafam ağrıyarak yazdığım projeleri,birisi hiç uğraşmadan ,üstelik emeğimi vermeden kullanıyor.Bu gerçekten çok kötü birşey.Ama o yazılımı yazan ben,yine bir başkasının yazılımını warez olarak kullanıyorum.
Neyse fazla uzatmayayım ama hepimiz hırsız sayılırız.En azından fazla çalmayalım diyorum.