Tema olsun script olsun eklenti olsun vs. tüm warez kullananlar hırsızdır, hiçbir farkı yoktur normal hayatta çanta alıp kaçmaktan. Birilerinin evini geçindirdiği şeyleri ücretsiz, illegal olarak edinmek hırsızlıktır. Elbette ağır konuşurum, neymiş domain boş dursunmuş, böyle nasıl savunabilirsiniz ki kendinizi?
Sen kendini ne sanıyorsun? klavye delikanlılığı yapma, neymiş normal hayatta çanta çalacakmışız veya ne yapacakmışsız, senin acını iyi anlıyorum; senin inadına bu scripti dağıtacağım, madem hırsız olduk bari paylaşımcı hırsız olalım.
Yahu Wordpress'in yazılımını hepimiz kullanıyoruz ve wordpress'in linkini kaldırıyoruz, yetmemiş gibi tema sahiplerinin hakkını yiyoruz, adamın temasını alıp bir kaç editleme den sonra kendi temamızmış gibi böbürlenipte ortaya sunuyoruz? Bırak bu ayakları, yorumlarında saygılı ol ve öyle sazan gibi her yoruma atlama!
Dipnot:
Sende hırsızsın "ZinePress" temasını kullanıyorsun dimmi, hani adamın linki? senin emeğe bu kadarmı saygın var?
Ek Olarak: Ayrıca warez konusunda birşeyler söylemek isterim.Kullandığınız windows sürümünden,Kullandığınız programlardan,scriptlere kadar çoğunu zaten warez kullanıyoruz.Aslında hepimiz birer hırsızıs.
Ama şöylede bir gerçek varki,her parayla satılan araca,programa para verecek durumda değiliz.Keşke yeterince param olsada,her programı parayla kullanabilsem.Çünkü bir yazılımcı olarak çok iyi anlıyorum bu durumları.
Gözlerim ağrıyarak,uyumayarak,kafam ağrıyarak yazdığım projeleri,birisi hiç uğraşmadan ,üstelik emeğimi vermeden kullanıyor.Bu gerçekten çok kötü birşey.Ama o yazılımı yazan ben,yine bir başkasının yazılımını warez olarak kullanıyorum.
Neyse fazla uzatmayayım ama hepimiz hırsız sayılırız.En azından fazla çalmayalım diyorum.
Çok dürüst konuşmuşsunuz teşekkürler.