BKD adlı üyeden alıntı

Blogu blogger altyapısıyla açmak zorunda değilsiniz birçok blog servisi var ama blogger aralarında en iyisi denebilir. Ayrıca genel olarak çok doğru anlamışsınız. Paravan bloglarınıza ana siteniz gibi değer vermelisiniz içerikle alakalı özgün yazılar girmelisiniz ve güncel tutmalısınız

Belirli bir süre sonra paravan site google gözünde değer kazanmaya başlayınca linkleme işlemlerine başlayabilirsiniz. 4-5 tane kaliteli paravan blog olursa iyi bir link inşaası ortaya çıkabilir. En azından orta rekabetli bir site için idealdir düşüncesindeyim.

Ayrıca ortalıkta 20 liraya paravan blog açıyoruz hitinizi arttırıyoruz diyenler de var. Yaptıkları tek şey 1 yazı yazıp o yazıyı açtıkları 20 paravan bloga yapıştırmak ve yayınlamak. 1 yazıyı 20 siteye yapıştırıp bırakmak ve sonrasında yazı eklememek hiçbir şey kazandırmaz. Paravan bloglar özgün yazılarla güncel olarak beslenmelidir. Aksi taktirde hiçbir anlamı kalmaz.


Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Sanırım doğru anlamışım paravan blog olayını. Zaten öyle herkes'den seo hizmeti alınmıyor. Ben öyle işlemler yaptıracak olsam ve ortada 20 lira gibi çok cüzzi bir miktar varsa kesinlikle rapor isterim..