uguur
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kişisel blogumu Webmaster Blogu olarak geliştirmiye karar aldım. Elimden geldiğince içerik giriyorum ama seo konusununda önemli olduğu bir gerçeği var ortada ve seo nedir necidir diye araştırırken paravan blog zımbırtısı çıktı karşıma ve tam olarak çözemedim olayı. Ben anladığım kadarıyla paravan blogu özetliyeyim sizde eksiklikler varsa yanlış yerler varsa düzeltin olurmu? Bence şahhane olur.
Paravan blog; Öncelikle paravan blog seo çalışması yapmak istediğiniz sitenin backlink kaynağı gibi bir şey paravan blogu google alt yapısıyla yani blogger'la kuruyoruz ve blogu sitemizin yoğunlaşmış olduğu dalda misal benim blogum gibi webmaster yazılarıyla içeriğini zengileştiriyorum google kendi bünyesinde olduğu için blogun kaliteli içerik üreten bir blog olarak algılanması geç sürmüyor. Blog artık kaliteli içerik üreten bir blog olduğuna göre blogumda yayınladığım yazılar içerisinde Webmaster kelimesi geçiyorsa webmaster kelimesinin yönlendirmesini seo çalışması yapmak istediğim bloga yönlendiriyorum ve ya link çıkışları sağlıyorum böylece bu benim paravan blogum oluyor. doğrumu anlamışım?
Uğur Gündüz Tasarım
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Blogu blogger altyapısıyla açmak zorunda değilsiniz birçok blog servisi var ama blogger aralarında en iyisi denebilir. Ayrıca genel olarak çok doğru anlamışsınız. Paravan bloglarınıza ana siteniz gibi değer vermelisiniz içerikle alakalı özgün yazılar girmelisiniz ve güncel tutmalısınız
Belirli bir süre sonra paravan site google gözünde değer kazanmaya başlayınca linkleme işlemlerine başlayabilirsiniz. 4-5 tane kaliteli paravan blog olursa iyi bir link inşaası ortaya çıkabilir. En azından orta rekabetli bir site için idealdir düşüncesindeyim.
Ayrıca ortalıkta 20 liraya paravan blog açıyoruz hitinizi arttırıyoruz diyenler de var. Yaptıkları tek şey 1 yazı yazıp o yazıyı açtıkları 20 paravan bloga yapıştırmak ve yayınlamak. 1 yazıyı 20 siteye yapıştırıp bırakmak ve sonrasında yazı eklememek hiçbir şey kazandırmaz. Paravan bloglar özgün yazılarla güncel olarak beslenmelidir. Aksi taktirde hiçbir anlamı kalmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
konudışı
imzanızdaki blogun title ayarını gözden geçirin
/konudışı
1 kişi bu mesajı beğendi.
fearmusa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne paravanmis arkadas ;) sanki bu paravani wmaraci cikarmis gibi :)