-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bunu denememiştim. artık her yazıdan sonra google gibi getir aracını kullanacağım. Adamlar resimler kadar aynısını kullanmışlar bir facebookta taklit eden değil taklit edileniz diye artistlik yapıyorlar hay allah belanızı versin.
İmzam Yok.
selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Webmaster tools'da tarama sekmesi altında bulabilirsiniz.
SevgidenHabersiz adlı üyeden alıntı
Google Gibi Getiri kullanmayın çoğu webmaster arkadaş zararlı diyor bırakın doğal yol ile index alsın ama index hızınızı arttırmak için çeşitli sosyal ağları kullanabilirsiniz veya feedburner,friendfeed gibi rss servislerinide kullanabilirsiniz.
Çoğu webmaster arkadaş kafasına göre konuşuyor. Elinizde bir kanıt varsa, görmek isterim. Zararlı olmasını da anlamadım zaten. Neye nasıl zarar veriyor?
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
peki bir yazının google da hangi tarihte ve hangi saatte indexlendiğini öğrenmenin bir yolu var mı? Ya da şöyle sorayım sitemin index hızını nasıl ölçebilirim? bazıları 1 saatte index alır sitem diyor bunu neye göre söylüyorlar.
Bu arada aklıma bir yol geldi. Yazıları sitenin fark edilmez bir bölümünde yayınlasam indexlendikten sonra gün yüzüne çıkarsam nasıl olur. ??
İmzam Yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Google, google gibi getir aracını tuzak olsun diye koydu webmaster araçlarına değil mi! Hocam link değişimi yapma kalıcı bağlantı değiştiği için çok uğraşırsın. En iyisi google gibi getir yap yazını paylaştığın anda. Ayrıca denildiği gibi hırsız profesyonel ise yapacak pek bir şeyiniz yok. Son tavsiye sizden hızlı index alıyorlar ya bu yazıların sayısı çoksa sitenden birkaçını kaldır da sen kopya damgası yeme. Sabır kardeşim, fani dünya burası. Senin alın terinle bunu yaptıklarından ötürü kazansınlar paralarını, karizmalarını vs. Sen eşeğini sağlam kazıga bağla aynen böyle tavsiyeleri uygulayarak gerisine karışma :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Metin seçme engeli koy sağ tık önemli değil.Metin seçme engeli koyduğunda içerik çalmanın tek yolu kaynak kodlarından çalmaktır.
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Kaldırmayabilirsin tabi senin bileceğin iş. Ben hak hukuk konusunda dini hatırlatmamı yaptım. Allah ıslah etsin onları sana da sabır versin. Dediğin doğru bu arada URL konusunda ben de kalıcı bağlantılarımda kategori adı kullanmıyorum. İkinci bir yöntem de o olabilir. Ancak burada ifşa ettiğin gibi çöp kategorisine değil başka bir yere koy ki o akıllılar bu forumdaysa girip almasınlar gene :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
dijital
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anında index için google servisi google gibi getir (sıralama kaybettirebiliyor tecrübe ile sabit bu yüzden aşırı kullanmayın derim) . indexin değer kazanması için sert bir besleme yapmanız önerilir. Bu beslemeden kastım : bilinen sosyal medya başta olmak üzere çok bilinmeyen sosyal medya hesaplarının da kullanılmasıdır. Bilinen genel sosyal medya hesaplarınızda en temel dikkat etmeniz gereken kural da kullanıcıya yorum yaptırtabilmektir.