lostyazilim
tr.link

Yazılarımı kopyalayanları google'a havale ediyorum

20 Mesajlar 3.062 Okunma
lstbozum
tr.link

aspercasper aspercasper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Düşünür
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 20 / 37
  • Ticaret 2, (%100)
bunu denememiştim. artık her yazıdan sonra google gibi getir aracını kullanacağım. Adamlar resimler kadar aynısını kullanmışlar bir facebookta taklit eden değil taklit edileniz diye artistlik yapıyorlar hay allah belanızı versin.

İmzam Yok.
wmaraci
reklam

selamim selamim http://mehmetcabar.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Endüstri Mühendisliği
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 104 / 60
  • Ticaret 32, (%100)

Enes Yiğit adlı üyeden alıntı

"Google gibi getir ile" sözünü anlamadım. Açıklayabilir misin?

Webmaster tools'da tarama sekmesi altında bulabilirsiniz.

SevgidenHabersiz adlı üyeden alıntı

Google Gibi Getiri kullanmayın çoğu webmaster arkadaş zararlı diyor bırakın doğal yol ile index alsın ama index hızınızı arttırmak için çeşitli sosyal ağları kullanabilirsiniz veya feedburner,friendfeed gibi rss servislerinide kullanabilirsiniz.

Çoğu webmaster arkadaş kafasına göre konuşuyor. Elinizde bir kanıt varsa, görmek isterim. Zararlı olmasını da anlamadım zaten. Neye nasıl zarar veriyor?

Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Düşünür
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 20 / 37
  • Ticaret 2, (%100)
peki bir yazının google da hangi tarihte ve hangi saatte indexlendiğini öğrenmenin bir yolu var mı? Ya da şöyle sorayım sitemin index hızını nasıl ölçebilirim? bazıları 1 saatte index alır sitem diyor bunu neye göre söylüyorlar.

Bu arada aklıma bir yol geldi. Yazıları sitenin fark edilmez bir bölümünde yayınlasam indexlendikten sonra gün yüzüne çıkarsam nasıl olur. ??

İmzam Yok.

Kanuni Kanuni WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Müh
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 12, (%100)

aspercasper adlı üyeden alıntı

Bu arada aklıma bir yol geldi. Yazıları sitenin fark edilmez bir bölümünde yayınlasam indexlendikten sonra gün yüzüne çıkarsam nasıl olur. ??

Google indexlediği yazıyı kendi adresinde bulamaz da senin taşıdığın bölümde bulsa sıkıntı olur mu bilmiyorum.
aspercasper

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Google, google gibi getir aracını tuzak olsun diye koydu webmaster araçlarına değil mi! Hocam link değişimi yapma kalıcı bağlantı değiştiği için çok uğraşırsın. En iyisi google gibi getir yap yazını paylaştığın anda. Ayrıca denildiği gibi hırsız profesyonel ise yapacak pek bir şeyiniz yok. Son tavsiye sizden hızlı index alıyorlar ya bu yazıların sayısı çoksa sitenden birkaçını kaldır da sen kopya damgası yeme. Sabır kardeşim, fani dünya burası. Senin alın terinle bunu yaptıklarından ötürü kazansınlar paralarını, karizmalarını vs. Sen eşeğini sağlam kazıga bağla aynen böyle tavsiyeleri uygulayarak gerisine karışma :)
aspercasper

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Düşünür
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 20 / 37
  • Ticaret 2, (%100)

Enes Yiğit adlı üyeden alıntı

Google indexlediği yazıyı kendi adresinde bulamaz da senin taşıdığın bölümde bulsa sıkıntı olur mu bilmiyorum.

Hocam baktım örneğin siteme çöp adında bir kategori açtım yazıyı buraya koyduğumda yazının linki xx.com /ornek-haber.html oluyor. yazı bu şekilde indexlenince ana sayfadaki vitrinrin bölümüne koyuğumda da yazının linki yine xx.com/ornek-haber.html oluyor. yani yazının urlsi değişmiyor sadece yazının bulunduğu kategor değişiyor. bu bana bir çözüm gibi geliyor link değişmediği için.

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Google, google gibi getir aracını tuzak olsun diye koydu webmaster araçlarına değil mi! Hocam link değişimi yapma kalıcı bağlantı değiştiği için çok uğraşırsın. En iyisi google gibi getir yap yazını paylaştığın anda. Ayrıca denildiği gibi hırsız profesyonel ise yapacak pek bir şeyiniz yok. Son tavsiye sizden hızlı index alıyorlar ya bu yazıların sayısı çoksa sitenden birkaçını kaldır da sen kopya damgası yeme. Sabır kardeşim, fani dünya burası. Senin alın terinle bunu yaptıklarından ötürü kazansınlar paralarını, karizmalarını vs. Sen eşeğini sağlam kazıga bağla aynen böyle tavsiyeleri uygulayarak gerisine karışma :)

Hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. son 2 gündür yazılarıı google gibi getir ile indexletiyorum. ha o yazılardan bir kaçını kaldır demişsiniz. gerekirse sitem sandbox a düşsün ama o yazıyı yine de kaldırmam. ben bir yazım içni yeri geliyor bir hafta araştırma yapıyorum ingilizce almanca kaynakları tarıyorum sırf o hırsızlar yararlansın diye mi? Emek benim emeğim o uyanıklara yedirmem.
Şimdilik daha iyi bir çözüm yolu bulana kadar google gibi getir tek ilacım sanırım

İmzam Yok.

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
Metin seçme engeli koy sağ tık önemli değil.Metin seçme engeli koyduğunda içerik çalmanın tek yolu kaynak kodlarından çalmaktır.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Düşünür
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 20 / 37
  • Ticaret 2, (%100)

Karakurt adlı üyeden alıntı

Metin seçme engeli koy sağ tık önemli değil.Metin seçme engeli koyduğunda içerik çalmanın tek yolu kaynak kodlarından çalmaktır.

hocam sıkıntı değil ki ctl u ile kaynak kodlarından tüm metinleri alabiliyorlar. onuda denedim . bunun çözümü yok anlaşılan. ancak şöyle olabilir. kaynak kodları arasında yazıyı gizleme programı falan varsa ya da kaynak kodları arasında yazıyı karma karışık karaktrle dolrup ayıklanmasını gerektiren bir kod falan varsa caydırıcı olabilir.

İmzam Yok.

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Kaldırmayabilirsin tabi senin bileceğin iş. Ben hak hukuk konusunda dini hatırlatmamı yaptım. Allah ıslah etsin onları sana da sabır versin. Dediğin doğru bu arada URL konusunda ben de kalıcı bağlantılarımda kategori adı kullanmıyorum. İkinci bir yöntem de o olabilir. Ancak burada ifşa ettiğin gibi çöp kategorisine değil başka bir yere koy ki o akıllılar bu forumdaysa girip almasınlar gene :)

faradayyy faradayyy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek dijital
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
anında index için google servisi google gibi getir (sıralama kaybettirebiliyor tecrübe ile sabit bu yüzden aşırı kullanmayın derim) . indexin değer kazanması için sert bir besleme yapmanız önerilir. Bu beslemeden kastım : bilinen sosyal medya başta olmak üzere çok bilinmeyen sosyal medya hesaplarının da kullanılmasıdır. Bilinen genel sosyal medya hesaplarınızda en temel dikkat etmeniz gereken kural da kullanıcıya yorum yaptırtabilmektir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al