Enes Yiğit adlı üyeden alıntı

Google indexlediği yazıyı kendi adresinde bulamaz da senin taşıdığın bölümde bulsa sıkıntı olur mu bilmiyorum.

Hocam baktım örneğin siteme çöp adında bir kategori açtım yazıyı buraya koyduğumda yazının linki xx.com /ornek-haber.html oluyor. yazı bu şekilde indexlenince ana sayfadaki vitrinrin bölümüne koyuğumda da yazının linki yine xx.com/ornek-haber.html oluyor. yani yazının urlsi değişmiyor sadece yazının bulunduğu kategor değişiyor. bu bana bir çözüm gibi geliyor link değişmediği için.

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Google, google gibi getir aracını tuzak olsun diye koydu webmaster araçlarına değil mi! Hocam link değişimi yapma kalıcı bağlantı değiştiği için çok uğraşırsın. En iyisi google gibi getir yap yazını paylaştığın anda. Ayrıca denildiği gibi hırsız profesyonel ise yapacak pek bir şeyiniz yok. Son tavsiye sizden hızlı index alıyorlar ya bu yazıların sayısı çoksa sitenden birkaçını kaldır da sen kopya damgası yeme. Sabır kardeşim, fani dünya burası. Senin alın terinle bunu yaptıklarından ötürü kazansınlar paralarını, karizmalarını vs. Sen eşeğini sağlam kazıga bağla aynen böyle tavsiyeleri uygulayarak gerisine karışma :)

Hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. son 2 gündür yazılarıı google gibi getir ile indexletiyorum. ha o yazılardan bir kaçını kaldır demişsiniz. gerekirse sitem sandbox a düşsün ama o yazıyı yine de kaldırmam. ben bir yazım içni yeri geliyor bir hafta araştırma yapıyorum ingilizce almanca kaynakları tarıyorum sırf o hırsızlar yararlansın diye mi? Emek benim emeğim o uyanıklara yedirmem.
Şimdilik daha iyi bir çözüm yolu bulana kadar google gibi getir tek ilacım sanırım