3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepiniz haklısınız. Mesela domain satsam hemen düşürmek için her haltı deneyecekler. Bu da piyasayı baltalamak deniyor.
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bence en azından bu forumda bazı işlere fiyat limiti koyulması gerekiyor.
Misal; 100 Post 10 TL
Hosting; 5 TL
Wordpress kurulum; 5 TL
gibi gibi. Örnekler tamamen misaldir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer aylık 300 tlnin üzerine çıkabiliyorsanız sunucu alın rahat edin derim
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
O tarz hizmetleri, yüksek kalite bekleyenlerin kullandığını düşünmüyorsunuz zaten değil mi? :)
Benim cevabım kaliteli iş yapanların önünün kesildiğine dair. Ciddi düşünen kişiler, ciddi çözümler araştırmakta ve kullanmaktalar. O yüzden kaliteli hizmet verenlerin önlerinin kesildiğini şahsen düşünmüyorum.
Kendi hizmetinden emin olanlar zaten fiyatını kendileri belirliyorlar. Şikayet konularının birçoğu o fiyatlara kaliteli hizmetin verilmediğine dair. Serbest piyasa ağırlığında ilerleyen bir sektör internet alanı. Bu nedenle satıcılar bu işi devam ettirebiliyorlarsa müşteri bulabiliyorlar diyebiliriz.
Kısaca müşterileri bilgilendirmek gerekli. Alıcılar için internet ve SEO alanında bu kadar basit çözümlerin kaliteli olmadığını anlatabilmek gerekiyor.
Sahte ballar hala satılabiliyorsa ve kontrol mekanizmasını değiştirmeye güç yetmiyorsa pazar alıcılarını bilgilendirmek gerekiyor.
// Cep telefonumdan gönderildi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Uzman Satışcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yorumların tamamını okuyamadan cevap veriyorum birşey kaçırdıysam kusuruma bakmayın.
Yıl 2006 çocukluk dönemimde web siteye merakım ile kayıt olduğum isimtescil bugüne kadar tık demedi. düşünün ptt den hesapa çek ile para gönderiyordum taa o yaşlardayım : ) Şimdi hala açık 1 hostingim var isimtescilde tabiri caizse canavar. Diğerleri adult oda kendi sunucumda : ) hosting önerisi diyorsanız isimtescil.
Halk için yardım
www.linksysdestek.com