-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1.19 milyar aylık ve 728 milyon günlük aktif kullanıcıya nasıl sahip olabiliyor? Günlük neredeyse 1 milyar aktif kullanıcısı varmış zaten?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
günlük 1 milyar aktif kullanıcı ne demek ya ? arkadaşlar bu haberler bence boş haberler.Böyle inanılmaz büyük bir kitle yokolmaz kolay kolay ki bence imkansıza yakın.Sonuçta facete kendini geliştiriyo ve yeni servisler açıyor bunları unutmayın.
dünyanın 6 milyar olduğunu düşünürsek 1 milyar ne demek ya çıldırıcam resmen:D:D:D
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Aylık 1 milyon aktif kullanıcı,günlük 700 milyon.Arada 300 milyonluk bir fark var.Bu küçümsenemez.Günlük 1 milyar gerçekten fazla olurdu evet.
uguur
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bilemiyorum artık rakamsal kaç milyarcık kullanıcıları var fakat ben gerçekten facebook'tan uzaklaşıyorum. Yazdığım yazıları imleme olması facebook'ta 1 dakika dahi üye olarak kalmam. Twitter daha olgun ve kaliteli insanların olduğu yer orayı daha çok seviyorum. En azından şimdilik 12'lik vatan kurtarıcıları orayıda keşfe çıkana dek, Love You Twitter <3
Uğur Gündüz Tasarım
0mh3r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** **
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
aynen bende soğudum artık
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bütün Facebook hesaplarımı kapattım. Kullanmıyorum uzun süreden beri fakat bir çok oyunla entegreli olduğu için bu o oyunlardan ve bazı uygulamalardan da vazgeçmeniz anlamına geliyor ve doğal olarak insanlar bu yüzden birden bırakamıyorlar. Başlarda sadece oyunlar için girip yavaş yavaş onlardan da sıkılıyorlar ve uzaklaşma dönemi başlıyor. Ha bu arada Facebook 1 Milyar kullanıcıyı değil 1 Milyar
aktif kullanıcıyı devirdi. Ve şu sıralar resmi istatistiklere göre 1 milyar 200 bin civarında aktif kullanıcısı olduğu da doğrudur. Eğer normal sadece üye olan kullanıcılar hesaplansaydı bu 1 milyar gibi bir rakamın katlarında olabilirdi ki ülkemizde 1 kişinin bir kaç sahte hesabı ve kendisine yedek hesap ya da II. hesap gibi saçma sapan hesapları bulunmaktadır. Ama aktif olmayan hesaplar facebookun değerine ve reklamlarına etki etmediği için istatistiklerde de girmemektedir.
Ek Olarak:
mbssahin adlı üyeden alıntı
1.19 milyar aylık ve 728 milyon günlük aktif kullanıcıya nasıl sahip olabiliyor? Günlük neredeyse 1 milyar aktif kullanıcısı varmış zaten?
Onun hesaplanma şekli şudur. Bir sitede 100 üye vardır fakat sadece 50 tanesi aktiftir. Bu ellinin içinde günlük kim olduğu farketmeksizin 35 kişi girmektedir ama aylık olarak bakıldığında ayda bir sefer girip bir etkileşimde bulunan insanda sayılmaktadır. 29 gün istetistiklerin dışındadır fakat o bir gün girdiği için aylık istatistiğe dahil edilmiştir.
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com