lostyazilim
tr.link

SMF Üzerine Kurulu Torrent Film Dizi Anime Sitesi Tutarmı ?

8 Mesajlar 1.247 Okunma
lstbozum
tr.link

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim, en düşük kalite 720p olacak. Bir dizi bölümünü kim HD olarak izlemek istemez ? Ben bu fikirden yola çıkarak smf üzerine kurulu bir forum oluşturmak istiyorum ve bu forumda şöyle bir torrent sistemi kurmak istiyorum;

Bilinen torrent sitelerinden en yüksek seed'i almış torrent dosyasını ftp'ye yada başka bir şeye yükleyip, torrent'i ben yapmışım gibi göstererek ziyaretçi çekmek .. hdarsivi.com'daki gibi bir portal ortamı oluşturacağım, dizi anime filmlerin linklerini orada paylaşacağım, ilgili konuya yönlendireceğim. Daha sonrasında baktım işler yolunda gitti, ücretli üyelik sistemine geçmeyi planlıyorum.

Sizce tutar mı dersiniz ?

wmaraci
reklam

ovelibudak ovelibudak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ------
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 384 / 265
  • Ticaret 2, (%100)
Düşünce güzele benziyor ama bedava sirke baldan tatlıdır diyelim. Diziyi ücretli üyelik ile 720p kalitesinde izlemek yerine düşük kalitede bedava izlemek daha cazip diyeyim. Zaten şöyle düşün, ücretli üyelik aldım ve arkadaşımla o üyeliği paylaştım hatta arkadaşlarımla. O zaman ne olacak, hani senin kazancın ?

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
Şu anda torrent-oyun.com da ki şarlatanların aynısını yapacaksın. sana kalmış bişey kardeş forum işi zahmetli iştir. tek başına girersen yetişemezsin gerçekten birde kodlama bilgin falan yoksa smfye pek bulaşma bi ara girdim smf işine her temada sorun sağa sola kaymalar vs çok sorunlu onun yerine mybb kullansan daha iyi olur. ha birde forumu seo açısından optimize etmesi zordur.
ovelibudak

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Graphicer53 adlı üyeden alıntı

Düşünce güzele benziyor ama bedava sirke baldan tatlıdır diyelim. Diziyi ücretli üyelik ile 720p kalitesinde izlemek yerine düşük kalitede bedava izlemek daha cazip diyeyim. Zaten şöyle düşün, ücretli üyelik aldım ve arkadaşımla o üyeliği paylaştım hatta arkadaşlarımla. O zaman ne olacak, hani senin kazancın ?

Yahu hep hile hep hile ! :D Hep bir düzenbazlık :D Dur daha açmadık direk hileye başvurdun :p
O konuda elbetteki birşeyler düşünülebilir, siz online izlediğiniz dizilerin kalitesini 720p mi sanıyorsunuz ? :) onlar m720p'dir yani mini 720p, boyutları 500 600 mb.. Benim paylaşacaklarımın boyutu en az 1GB yani HD'nin anlamını burada öğreneceksiniz (:

BRHMCR adlı üyeden alıntı

Şu anda torrent-oyun.com da ki şarlatanların aynısını yapacaksın. sana kalmış bişey kardeş forum işi zahmetli iştir. tek başına girersen yetişemezsin gerçekten birde kodlama bilgin falan yoksa smfye pek bulaşma bi ara girdim smf işine her temada sorun sağa sola kaymalar vs çok sorunlu onun yerine mybb kullansan daha iyi olur. ha birde forumu seo açısından optimize etmesi zordur.

Seo açısından sıkıntı var farkındayım ama elbet bir çözümü vardır, mybb kullandımda smf daha iyi diye birçok yorum aldığım için o konuda çelişkideyim ama smf 1 adım önde şuanda (:
ovelibudak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

TorrentOyun TorrentOyun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 5, (%100)
Mybb yap+güzel bir ekibin olsun+Ücretli üyeliği geç reklamlardan kazan+Güzel bir portal oluştur izleme portalı işte günlük 3k garanti hitin olur

ovelibudak ovelibudak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ------
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 384 / 265
  • Ticaret 2, (%100)

TRonepiece adlı üyeden alıntı

Yahu hep hile hep hile ! :D Hep bir düzenbazlık :D Dur daha açmadık direk hileye başvurdun :p
O konuda elbetteki birşeyler düşünülebilir, siz online izlediğiniz dizilerin kalitesini 720p mi sanıyorsunuz ? :) onlar m720p'dir yani mini 720p, boyutları 500 600 mb.. Benim paylaşacaklarımın boyutu en az 1GB yani HD'nin anlamını burada öğreneceksiniz (:

Yapacağım son iştir, başkaları adına söyledim :D İyi bir dizi takipçisi de değilimdir.
Ben kalitesiz izlenir ama bedava izlenir demek istedim. İsterse 144p olsun :D Tabii o kadar da değil.
Para kazanabileceğin kişiler dizisine gerçekten çok bağlı olan kişilerden olur. Bu kişilerinde ne kadarı ücretli üyelik alır bilemiyorum. Esasen bunları kastetmiştim. :) Ama yolun açık olsun.

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)
Xenforo, vBulletin gibi sistemler varken SMF nedir hocam? Bugün vBulletin lisansları ikinci elleri 100 TL çok rahat bulunuyor, para kazanacaksan, harcayacaksın.

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Kozba adlı üyeden alıntı

Xenforo, vBulletin gibi sistemler varken SMF nedir hocam? Bugün vBulletin lisansları ikinci elleri 100 TL çok rahat bulunuyor, para kazanacaksan, harcayacaksın.

Hocam elimde bir domain parası bulunduğu için böyle bir işe kalkıştım ..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al