Graphicer53 adlı üyeden alıntı

Düşünce güzele benziyor ama bedava sirke baldan tatlıdır diyelim. Diziyi ücretli üyelik ile 720p kalitesinde izlemek yerine düşük kalitede bedava izlemek daha cazip diyeyim. Zaten şöyle düşün, ücretli üyelik aldım ve arkadaşımla o üyeliği paylaştım hatta arkadaşlarımla. O zaman ne olacak, hani senin kazancın ?

Yahu hep hile hep hile ! :D Hep bir düzenbazlık :D Dur daha açmadık direk hileye başvurdun :p
O konuda elbetteki birşeyler düşünülebilir, siz online izlediğiniz dizilerin kalitesini 720p mi sanıyorsunuz ? :) onlar m720p'dir yani mini 720p, boyutları 500 600 mb.. Benim paylaşacaklarımın boyutu en az 1GB yani HD'nin anlamını burada öğreneceksiniz (:

BRHMCR adlı üyeden alıntı

Şu anda torrent-oyun.com da ki şarlatanların aynısını yapacaksın. sana kalmış bişey kardeş forum işi zahmetli iştir. tek başına girersen yetişemezsin gerçekten birde kodlama bilgin falan yoksa smfye pek bulaşma bi ara girdim smf işine her temada sorun sağa sola kaymalar vs çok sorunlu onun yerine mybb kullansan daha iyi olur. ha birde forumu seo açısından optimize etmesi zordur.

Seo açısından sıkıntı var farkındayım ama elbet bir çözümü vardır, mybb kullandımda smf daha iyi diye birçok yorum aldığım için o konuda çelişkideyim ama smf 1 adım önde şuanda (: