-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
OkanKeskin adlı üyeden alıntı
Siteyi beğendim, başarılı tasarım olmuş. 1 ayda bu kadar hit alması şaşırtıcı. Aynı kategoride rakibiniz pek yok gibi. Ben 1 yıldır uğraşmama rağmen site hitim günlük 20-30.
Google odaklı iş yapmanızı önermem, zira yarın bir bakmışınız sonuçlarda sondasınız. Siteyi formda tutmanız çok iyi olacaktır.
Başarılar.
Bilmiyorum bende ama ne konu açarsam açayım çok çabuk index alıp 1.sayfada yer alıyor.Şimdi fan sitesi olduğu için farklı şeyler paylaşmakta istemiyorum.bu dizi bölümlerini paylaştım deneme amaçlı ve 1.sayfada çıkması şaşırtıcı , bir sürü dizi izle ,hd izle siteleri varken çoğunu geçiyorum google sıralamsında .. benim amacım siteyi uzun süreli yapmak ve 3-4-5 yıl ne kadar giderse artık kalıcı bir site olmasıın istiyorum.alexa değeride her geçen gün artıyor . dünyada 3.211.986 türkiyede 31.925 . hızlı bir ilerleme mevcut
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
eyv.saolasın, sanmıyorum bu blogger 3 yıldır kullanıyorum az çok biliyorum sürekli güncel tutmanın faydaları olabilir , güncel derken her gün konu açmaktan çok gündemi iyi takip edip günlük konu açmak.
takipteyim derken , Zeynep Çamcıyı takip edermisin :D
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kardeşim google yeni güncelleme ile birlikte ziyaretçilere hızlı ve doğru sonuç vermeyi hedefliyor. Siten doğru fakat hızlı bir sonuç değil. Site hızını biraz daha arttırırsan, çok daha iyi yerlere gelirsin. Lakin dizi paylaşarak, daha 1 aylık sitenle google'ın seni kabul etmemesi gayet normal.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kozba adlı üyeden alıntı
Kardeşim google yeni güncelleme ile birlikte ziyaretçilere hızlı ve doğru sonuç vermeyi hedefliyor. Siten doğru fakat hızlı bir sonuç değil. Site hızını biraz daha arttırırsan, çok daha iyi yerlere gelirsin. Lakin dizi paylaşarak, daha 1 aylık sitenle google'ın seni kabul etmemesi gayet normal.
saol, görsele biraz önem verdiğim o yüzden biraz yavaşlama mevcuttur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İsteğiniz kabul edilmemiştir..Kuralları baştan okuyunuz gibi bişey yazıyordu . silmişim maili
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mail önemliydi :D çoğu kişi mailden kaybediyo zaten halbuki mailde denilen tam oalrka yapılsa herkezin adsense hesabı olucak
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
chntrkylmz adlı üyeden alıntı
Mail önemliydi :D çoğu kişi mailden kaybediyo zaten halbuki mailde denilen tam oalrka yapılsa herkezin adsense hesabı olucak
bi daha başvuru yaptım gelir bakalım bir dhaa mail , onu atarm sana bakarsın :D