-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternetten gelir elde etmek istiyorum. Proje önerilerinde bulunabilir misiniz acaba?
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mutfak Şefi
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar ne yapıyorsunuz neler ile ilgileniyorsunuz kullanmıs oldugunuz herhangi bir yazılım veya kodlama dili varmı .. biseyler yapmak istiyorum dersenizz buna youtube ve daha bir cok az gelirli ( Harclik dediginiz ) siteler mevcut : ) ama derseniz hanmi ben bugune kadar bısey yapmadım sagdan soldan internetten para kazananlari duydum bende bu kêrvana katıLmak istiyorum gün ve gün neler cikiyor neler olup bitiyor ve daha neleri var .. Siz iLk basta az yardımcı olun ne yaptıgınıza dair biz ucundan azcık size yardımcı oLaLım Saygılarımla...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blog, forum, değişik scriptler editleyebilirim. Sadece sıfırdan yazamam. :) Php ile ilgileniyorum. Ama asp nin de üstesinden gelebilirim. :)
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bende aynı şekilde harçlık çıkartmak ısteyenlerdenım. Php, Css , Jquery bilgim olmasına rağmen ben bir şey kazanamadım açıkcası internetten. Şuanda bir kaçta sitem mevcut olmasına rağmen para elde etmiş değilim varsa bize yol göstericek bir büyüğümüz iyi olur diye düşünüyorum.
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
opeys adlı üyeden alıntı
Bende aynı şekilde harçlık çıkartmak ısteyenlerdenım. Php, Css , Jquery bilgim olmasına rağmen ben bir şey kazanamadım açıkcası internetten. Şuanda bir kaçta sitem mevcut olmasına rağmen para elde etmiş değilim varsa bize yol göstericek bir büyüğümüz iyi olur diye düşünüyorum.
Ben de hemen hemen aynı durumdayım işte. Umarım bu konu faydalı olur. :)
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhabir,Muhasebeci,Fotoğrafçı,
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
En basitinden MAKALE yazarak kazanç elde edebilirsiniz. Cep harçlığınız fazlası ile çıkar
Sitelerde editör olabilirsiniz. İçerik editörü..
Forumda bu iş yönelin iş alımları da vardır.
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Teknoloji Editörü
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ertug adlı üyeden alıntı
Blog, forum, değişik scriptler editleyebilirim. Sadece sıfırdan yazamam. :) Php ile ilgileniyorum. Ama asp nin de üstesinden gelebilirim. :)
Editleme işini yapmak sıfırdan yazmaya göre oldukça kolaydır. Nasıl günlük hayatta kazanmak için çabalıyorsak bu iş içinde önce öğrenmek gelir zamanla gerisi gelecektir :)
Aranan bir tasarımcı olmak mı yoksa arayan bir tasarımcı olmak mı daha iyidir ? :D
www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yazı yazmayı seven biri değilim, makale yazabilseydim blog açıp bende bir şeyler karalayıp adhood, adsense gibi sitelerden de reklam alırdım fakat yazmayı sevmem.
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pcse7en adlı üyeden alıntı
Editleme işini yapmak sıfırdan yazmaya göre oldukça kolaydır. Nasıl günlük hayatta kazanmak için çabalıyorsak bu iş içinde önce öğrenmek gelir zamanla gerisi gelecektir :)
Aranan bir tasarımcı olmak mı yoksa arayan bir tasarımcı olmak mı daha iyidir ? :D
Elbette. Haklısınız. :) Ama ben Wordpress kurup bir temayı editleyerek işime yarayacak bir şey yapabilirim. Daha fazlasına şu an ihtiyacım yok. İçeriklerle gelir elde etme derdindeyim daha çok.
Ek Olarak:
cetinn adlı üyeden alıntı
En basitinden MAKALE yazarak kazanç elde edebilirsiniz. Cep harçlığınız fazlası ile çıkar
Sitelerde editör olabilirsiniz. İçerik editörü..
Forumda bu iş yönelin iş alımları da vardır.
Yazmayı severim. Çok da iyi yazarım. Ben bunu bir düşüneyim. :) Hala önerilere açığım tabii. Blogların çok fazla mevcut olması da biraz başka projelere itiyor beni.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Teknoloji Editörü
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ertug adlı üyeden alıntı
Elbette. Haklısınız. :) Ama ben Wordpress kurup bir temayı editleyerek işime yarayacak bir şey yapabilirim. Daha fazlasına şu an ihtiyacım yok. İçeriklerle gelir elde etme derdindeyim daha çok.
Demek istediğinizi anladım :) Ancak siz Wordpress'i kurduktan sonra temayı hazırladınız ve müşteri bunu haricinde özel bir eklenti, optimizasyon vs.. istedikten sonra orada takılmamanız lazım. Umarım doğru anlatabilmişimdir.
www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi