-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam kodlama dillerine yönelin birde php ile wordpress entegre öğrenin tema yapıp satın
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ertug adlı üyeden alıntı
En iyisi bir blog açıp Pink Floyd, Led Zeppelin eşliğinde yazmaya başlayayım ben. :)
Ek Olarak: Blogların gelirleri ne durumda oluyor peki?
Ek Olarak: Hosting + domain derken eksiye düşmeyelim de şimdi. :)
Bu zamanda blog sıkıntılı iş herkes bu işe girişmiş, bir sürü çöp blog var ortada.Açacağın konuyu iyi düşün yarıda da bırakma.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zen adlı üyeden alıntı
blogger aç bence domain alıp yönlendir. Bloggerda kasma falan filan sorunu yaşamazsın. Eklentiler falanda gerekmez.
Ama para harcayacam diyorsan 50-100 tlye güzelhostingten saglam bir host al 20 tl de domain tamam :)
Blogların gelirleri hite ve içeriğe göre değişir. 3k hit günlük 20 lirada alabilirsin 5 lirada. Ama forumlardan daha iyi kazandırıyor bence...
Her zaman blogger ı tercih ederdim. Bir an aklımdan çıkmış. Hoat bakıyordum tam, değneğin ucundayken düşmekten kurtardınız beni. Teşekkürler. :)
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zen adlı üyeden alıntı
blogger aç bence domain alıp yönlendir. Bloggerda kasma falan filan sorunu yaşamazsın. Eklentiler falanda gerekmez.
Ama para harcayacam diyorsan 50-100 tlye güzelhostingten saglam bir host al 20 tl de domain tamam :)
Blogların gelirleri hite ve içeriğe göre değişir. 3k hit günlük 20 lirada alabilirsin 5 lirada. Ama forumlardan daha iyi kazandırıyor bence...
günde 3k hit mi o nasıl olcak ki ? ben daha 400e ulaşamadım günlük.
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
opeys adlı üyeden alıntı
Bu zamanda blog sıkıntılı iş herkes bu işe girişmiş, bir sürü çöp blog var ortada.Açacağın konuyu iyi düşün yarıda da bırakma.
Ben blog açarsam blog olur, forum ya da download sitesine dönüşmez. Sadece çok açan var diye tereddütteydim. Günde beş lira bile kazanç sağlayacaksa benim için iyidir. Meslek haline getirmeyeceğim sonuçta. :)
Ek Olarak:
Beni de düşündürdü bu. Zaman ve birikim olsa gerek cevabı. Tabii ki içeriğe bağlı olarak.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kelebek adlı üyeden alıntı
Hocam blog öyle açar açmaz kazanç sağlamaz emek vereceksiniz gerekirse özel tema yaptırtacaksınız para harcayacaksınız yani zor iştir blog çok emek ister
Biliyorum ama ne yapılabilir ki başka bu kriterlerle? Yani tema yapıp satmak vb. işleri yapamam ben.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlıyorum da başka ne yapılabilir, arayıştayım hala. Bulamazsam blogtan başka bir seçenek de olmayacak.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium