netbozum
tr.link

All in one Seo ve Yoast Kıyaslaması

5 Mesajlar 1.051 Okunma
acebozum
tr.link

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Yahu herkez all in one seo'yu öneriyor, tamam iyi bir eklenti fakat yoast'ın farkını size şöyle özetleyeceğim;
wmaracı sırabulucu ile "anime izle" kelimesini arattırdığımda 400lerin sonlarında iken dün yoast'a geçip gerekli ayarlamaları yaptığımda bugün tekrar sırabulucu ile "anime izle" kelimesini arattırdığımda 44. sırada çıktım. Bunda yoast'ın etkisinin büyük olduğunu sanırım hiçkimse inkar edemez ?

wmaraci
reklam

KLavy3 KLavy3 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Army Design
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 126 / 90
  • Ticaret 25, (%100)
çok güzel bir eklenti bende kullanıyorum. Hızlı index aldırıyor google'ya çok hoşuma gitti.

weblozi weblozi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek serbest girişimci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 46 / 106
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam yoast in size makale yazarken onerdiklerini yaparsaniz makele ici seo optimizasyonunu gerceklestirdiginiz icin siralamada yukselmeniz gayet normal. Lakin yazi yazarken yapilmasi gereken optimizasyon ayarlarini ve uygulamalarini biliyorsaniz yoast a ihtiyaciniz yok. Ustelik denemelerim sonrasinda yoastin all in one seo ya nisbeten daha fazla kastigini gordum. Tabi bunlar benim sahsi gorusum

Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

weblozi adlı üyeden alıntı

Hocam yoast in size makale yazarken onerdiklerini yaparsaniz makele ici seo optimizasyonunu gerceklestirdiginiz icin siralamada yukselmeniz gayet normal. Lakin yazi yazarken yapilmasi gereken optimizasyon ayarlarini ve uygulamalarini biliyorsaniz yoast a ihtiyaciniz yok. Ustelik denemelerim sonrasinda yoastin all in one seo ya nisbeten daha fazla kastigini gordum. Tabi bunlar benim sahsi gorusum

Hocam ben makale yazmıyorum anime sitesi bu film izleme sitesi gibi ve yazılacak birşey yok sadece partlar var :)

wmaraci
wmaraci

weblozi weblozi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek serbest girişimci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 46 / 106
  • Ticaret 0, (%0)

TRonepiece adlı üyeden alıntı

Hocam ben makale yazmıyorum anime sitesi bu film izleme sitesi gibi ve yazılacak birşey yok sadece partlar var :)

:) daha cok makale yazarlari icin gecerli elbet benim soylediklerim. Belki de sizin durumunuz yoast sonrasi yaptığınız ayarlarla dogru orantilidir.

Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al