-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yahu herkez all in one seo'yu öneriyor, tamam iyi bir eklenti fakat yoast'ın farkını size şöyle özetleyeceğim;
wmaracı sırabulucu ile "anime izle" kelimesini arattırdığımda 400lerin sonlarında iken dün yoast'a geçip gerekli ayarlamaları yaptığımda bugün tekrar sırabulucu ile "anime izle" kelimesini arattırdığımda 44. sırada çıktım. Bunda yoast'ın etkisinin büyük olduğunu sanırım hiçkimse inkar edemez ?
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
çok güzel bir eklenti bende kullanıyorum. Hızlı index aldırıyor google'ya çok hoşuma gitti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yoast in size makale yazarken onerdiklerini yaparsaniz makele ici seo optimizasyonunu gerceklestirdiginiz icin siralamada yukselmeniz gayet normal. Lakin yazi yazarken yapilmasi gereken optimizasyon ayarlarini ve uygulamalarini biliyorsaniz yoast a ihtiyaciniz yok. Ustelik denemelerim sonrasinda yoastin all in one seo ya nisbeten daha fazla kastigini gordum. Tabi bunlar benim sahsi gorusum
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) daha cok makale yazarlari icin gecerli elbet benim soylediklerim. Belki de sizin durumunuz yoast sonrasi yaptığınız ayarlarla dogru orantilidir.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)