SynapseMm adlı üyeden alıntı

8739 gösterim az mı sizce 16 saat için

Dediğim gibi gösterim fiyatı ayrı tıklama fiyatı ayrıdır hocam siz tıklamadan misal 1 tl alıyorsanız gösterimden bunun daha aşağısını alıyorsunuzdur.

Wordego yardım merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. CPM (Gösterim) ve CPC (Tıklama)

CPM (Cost Per Mille Impressions), “1.000 Gösterim Başına Maliyet" anlamına gelir. CPM reklam modelinde web sitenizde gösterilen her reklam için 1.000 gösterim başına belirlenen birim fiyatlar üzerinden kazanç elde edersiniz.

Bu tanıma göre bakarsak atıyorum siz 1.000 gösterimden 1 kuruş kazandınzı 8 bin gösterimden 8 kuruş kazanıyorsunuz umarım anlatabilmişimdir :)

Web sitemde yayınlanan reklamlar karşılığında elde edeceğim reklam gelir payı ne kadardır?

Web sitenizde gösterilen veya tıklanan reklamlar karşılığında elde edeceğiniz reklam gelir payı, Wordego reklam gelirlerinin %25 ila %75'idir. Reklam gelir payınızın oranı; web sitenizin ziyaretçi trafiği, içerik zenginliği ve Wordego reklamlarının sayfa içi yerleşimlerine göre otomatik olarak belirlenir.

İçeriğe dayalı hedefleme nedir ve web siteme ne sağlar?

İçeriğe dayalı hedefleme, kişiyi bulunduğu web sayfasının içeriğiyle ilişkili ürün ve hizmetlerle buluşturmaya yarayan bir online reklam hedefleme çeşididir.

Wordego, web sitenizin içeriğini online tespit eder ve ziyaretçilerinize bulundukları sayfanın içeriğiyle ilişkili reklamları gösterir. Sayfa içeriğiyle ilişkili reklamlar daha çok tıklanır ve siz daha çok kazanırsınız.

http://www.wordego.com/yardim-merkezi