lostyazilim
tr.link

Wordego.Com'a Kayıt Olma ve Reklam Alma (Resimli Anlatım)

79 Mesajlar 32.679 Okunma
acebozum
tr.link

Atak Atak www.baslatoyunu.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Sağolun iyi şirketse ciddiye alacağım arkadaşlar siteme eklemek istiyorum da

www.baslatoyunu.com
wmaraci
reklam

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba , benim sitem dün onaylandı ve raporları buraya koyuyorum gece 12 den diğer akşam 18.18'e kadar olan sonuçlardır.ben pek anlamadığım için sizde bi göz geçirin yorumlarınız ?

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)

Atak adlı üyeden alıntı

Sağolun iyi şirketse ciddiye alacağım arkadaşlar siteme eklemek istiyorum da

İyi şirket kötü şirket diye belirtmek bana göre yanlış bir durumdur bir deneyin kendiniz memnun kalmazsanız sitenizi ve hesabınızı siler başka alternatifler aramaya başlarsınız.Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum bana memnunum şirketten :)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

Merhaba , benim sitem dün onaylandı ve raporları buraya koyuyorum gece 12 den diğer akşam 18.18'e kadar olan sonuçlardır.ben pek anlamadığım için sizde bi göz geçirin yorumlarınız ?

Wordego hakkında şöyle bir genel bir bilgi vereyim sizlere de bende çok bir bilgim yok fakat kullandığım süre zarfında gördüğüm ve öğrendiğim bilgilere dayanarak söylüyorum...

Wordego tıklama ve gösterim bazlı bir reklam ağıdır. Hem tıklamalardan para kazanırsınız hem gösterimden ve bu iki sistem farlı şekilde raporlarınır eğer size düşük bütçede bir rapor geliyorsa o gösterim bazlı bir rapordur eğer @SynapseMm arkadaşımızın vermiş olduğu resimde ki tıklama bazlıdır.

Wordego'nun kesin bir fiyat belirtisi yoktur özel teklife göre belirleniyor ve belirlenen fiyatın %25 'ini siz alıyorsunuz.Reklam veren ne kadar tıklama fiyatı verdiyse atıyorum 1 Tl dediyse siz bunun 25 kuruşunu alıyorsunuz ve bu ikiye bölünüyor biri gösterim parasına diğeri tıklama parasına ve her iki sistemde ayrı ayrı raporlanıyor ve ikisi arasında ki farklar eksikler vs diye mail adresinize rapor gelmekte. Fiyatı örnek olarak verdim çaptırılmasın başka yerlere :)

Wordego'nun bir diğer özelliği ise içeriğe göre reklam gösterimi yapmaktadır. Misal sitenizde Cyrsis oyununun konusunu okuyan birisine oyunlar hakkında olan reklamları göstermekte magazin sayfasında dolaşan birisine ise magazinle alakalı reklamlar göstermekte bu sitenizin ziyaretçi sayısını ve içeriğinizin reklam fiyatlarına doğrudan etkisi olduğunu göstermektir. Ziyaretçi sayınız ve içeriğiniz ne kadar zenginse wordego'dan alacağınız kazanç'ta o kadar zengin olacakıtır ki yine söylüyorum firmaların verdikleri fiyatın %25'ini alıyorsunuz.

Firmalar tıklama başına atıyorum bir firma 0,10 kuruş verilsin dedi siz bu fiyatın %25 'ini alacaksınız :)

Getirdiği kazançlar konusunda heralde dediklerim anlaşılmıştır.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

Atak Atak www.baslatoyunu.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Machine adlı üyeden alıntı

İyi şirket kötü şirket diye belirtmek bana göre yanlış bir durumdur bir deneyin kendiniz memnun kalmazsanız sitenizi ve hesabınızı siler başka alternatifler aramaya başlarsınız.Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum bana memnunum şirketten :)

Tamam deneyeceğim sağolun

www.baslatoyunu.com
wmaraci
wmaraci

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

Machine adlı üyeden alıntı

Wordego hakkında şöyle bir genel bir bilgi vereyim sizlere de bende çok bir bilgim yok fakat kullandığım süre zarfında gördüğüm ve öğrendiğim bilgilere dayanarak söylüyorum...

Wordego tıklama ve gösterim bazlı bir reklam ağıdır. Hem tıklamalardan para kazanırsınız hem gösterimden ve bu iki sistem farlı şekilde raporlarınır eğer size düşük bütçede bir rapor geliyorsa o gösterim bazlı bir rapordur eğer @SynapseMm arkadaşımızın vermiş olduğu resimde ki tıklama bazlıdır.

Wordego'nun kesin bir fiyat belirtisi yoktur özel teklife göre belirleniyor ve belirlenen fiyatın %25 'ini siz alıyorsunuz.Reklam veren ne kadar tıklama fiyatı verdiyse atıyorum 1 Tl dediyse siz bunun 25 kuruşunu alıyorsunuz ve bu ikiye bölünüyor biri gösterim parasına diğeri tıklama parasına ve her iki sistemde ayrı ayrı raporlanıyor ve ikisi arasında ki farklar eksikler vs diye mail adresinize rapor gelmekte. Fiyatı örnek olarak verdim çaptırılmasın başka yerlere :)

Wordego'nun bir diğer özelliği ise içeriğe göre reklam gösterimi yapmaktadır. Misal sitenizde Cyrsis oyununun konusunu okuyan birisine oyunlar hakkında olan reklamları göstermekte magazin sayfasında dolaşan birisine ise magazinle alakalı reklamlar göstermekte bu sitenizin ziyaretçi sayısını ve içeriğinizin reklam fiyatlarına doğrudan etkisi olduğunu göstermektir. Ziyaretçi sayınız ve içeriğiniz ne kadar zenginse wordego'dan alacağınız kazanç'ta o kadar zengin olacakıtır ki yine söylüyorum firmaların verdikleri fiyatın %25'ini alıyorsunuz.

Firmalar tıklama başına atıyorum bir firma 0,10 kuruş verilsin dedi siz bu fiyatın %25 'ini alacaksınız :)

Getirdiği kazançlar konusunda heralde dediklerim anlaşılmıştır.

8739 gösterim az mı sizce 16 saat için

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.

• Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

8739 gösterim az mı sizce 16 saat için

Dediğim gibi gösterim fiyatı ayrı tıklama fiyatı ayrıdır hocam siz tıklamadan misal 1 tl alıyorsanız gösterimden bunun daha aşağısını alıyorsunuzdur.

Wordego yardım merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. CPM (Gösterim) ve CPC (Tıklama)

CPM (Cost Per Mille Impressions), “1.000 Gösterim Başına Maliyet" anlamına gelir. CPM reklam modelinde web sitenizde gösterilen her reklam için 1.000 gösterim başına belirlenen birim fiyatlar üzerinden kazanç elde edersiniz.

Bu tanıma göre bakarsak atıyorum siz 1.000 gösterimden 1 kuruş kazandınzı 8 bin gösterimden 8 kuruş kazanıyorsunuz umarım anlatabilmişimdir :)

Web sitemde yayınlanan reklamlar karşılığında elde edeceğim reklam gelir payı ne kadardır?

Web sitenizde gösterilen veya tıklanan reklamlar karşılığında elde edeceğiniz reklam gelir payı, Wordego reklam gelirlerinin %25 ila %75'idir. Reklam gelir payınızın oranı; web sitenizin ziyaretçi trafiği, içerik zenginliği ve Wordego reklamlarının sayfa içi yerleşimlerine göre otomatik olarak belirlenir.

İçeriğe dayalı hedefleme nedir ve web siteme ne sağlar?

İçeriğe dayalı hedefleme, kişiyi bulunduğu web sayfasının içeriğiyle ilişkili ürün ve hizmetlerle buluşturmaya yarayan bir online reklam hedefleme çeşididir.

Wordego, web sitenizin içeriğini online tespit eder ve ziyaretçilerinize bulundukları sayfanın içeriğiyle ilişkili reklamları gösterir. Sayfa içeriğiyle ilişkili reklamlar daha çok tıklanır ve siz daha çok kazanırsınız.

http://www.wordego.com/yardim-merkezi

AliUnal AliUnal aliunal.work Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Başvuru yaptım hadi hayırlısı :)

ozanay26 ozanay26 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek web yazılım uzmanı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense onaylamadı yeni bir arayış içerisindeyim Wordego nun son zamanlarda ki kazancından memnun olan varmı ?

• Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)

ozanay26 adlı üyeden alıntı

Adsense onaylamadı yeni bir arayış içerisindeyim Wordego nun son zamanlarda ki kazancından memnun olan varmı ?

Ben gayet memnunum hocam, :)

teorem23 teorem23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 45 / 89
  • Ticaret 4, (%100)
Ben de üyeyim ama doğru dürüst tıklama olmuyor. Nasıl bir reklam yerleşimi yapmalıyım. Bir de adsense gibi bir sayfada 3 reklamdan fazla vermiyor...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al